Neprātīgā saprāta balss -
Decembris 24., 2013
00:51
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sestdien biju uz Iļģu ziemas saulgriežu koncertu Iļģuciema kultūras centrā. Jāsaka, ka pamatīgs feils no organizatoru puses. Galīgi nebija novērtējuši sociālo tīklu spēka un zemās cenas mijiedarbību. Tāda rinda sen nebija redzēta. Izlocījās pāri visam pagalmam un aizlocījās vēl aiz stūra. Biļetes iepriekšpārdošanā nebija pieejamas (lai gan parasti esot) un biļešu pārdevēja bija tikai viena.
Rezultātā stāvgrūdām pilna bija ne tikai zāle, bet arī vestibils sānos. Protams, ka trešdaļa apmeklētēju tika iekšā pa velti, jo biļetes bija beigušās. Pats koncerts gan bija labs. Iļģi, kā vienmēr, līmenī, ar saulgriežu dziesmām un ideālu skaņu.

Jocīgi tie cilvēki, kas uzliek ieeju 1.40 ls. tādai grupai kā Iļģi un tad cer, ka tas būs parastais kultūras nama sestdienas koncerts kur nāk tikai penši. Iļģi spēj dabūt pilnu pat lielo RTU zāli! Ņemot vērā kā visos tīklos to koncertu reklamēja diezgan manāmi varēja jau sagaidīt, ka tur gāzīsies pusrīga. Ar visu to, ka Pārdaugava daudziem labā krasta iemītniekiem ir mistiska un nesasniedzama zeme.

Mūzika: Мельница-Змей
Tags: ,

(1Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]bljanna
Date:24. Decembris 2013 - 01:12
(Link)
Šis nudien ir baigais fail.
Powered by Sviesta Ciba