Neprātīgā saprāta balss -
Jūnijs 7., 2013
23:36
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pēc kultūras mantojuma gada balvas pasniegšanas, kurā ir ēstas kūkas un dzerts vīns, prāts sāk nesties uz piedzīvojumiem. Ar divām kursabiedrenēm izlēmām doties klejojumā pa Maskačku un apmeklēt kādu ''urlu bāru''.
Satekles ielā tiek šķērsots slavenais tunelis ''razģevalka'' un maskačkā esam. Itkā jau esam Akadēmijas cilvēki no Ludzas ielas, bet šitais gals nav pārāk pazīstams.
Kolēģe Anna ir liela Maskačkas fane un speciāliste un, pēc viņas ieteikuma nolēmām apmeklēt bāru ''Pie kamīna'' Daugavpils ielā. Braša krodziniece burtiski mirkli pirms mūsu ierašanās no turienes, slaidā lokā, izlidināja galīgi jēgu pārdzērušu sīni ar vārdiem ''pšol von''.
Izskatījās atbilstoši, tāpēc gājām iekšā.
Pats iestādījums ir veikala un bāra apvienojums ar vairākiem galdiņiem, krievu televīziju fonā, pabriesmīga paskata tualeti un apkvēpušu kamīnu kaktā. Alus izvēle aprobežojas tikai ar Brenguļu gaišo, jo pamatā te visi dzer degvīnu. Publika pamatā visādu kategoriju, krieviski runājoši alkaholiķi, kas īpašu uzmanību mums nepievērsa. Toties krodziniece ļoti laipna, novērtējusi mūsu ārienes lielo kontrastu ar tur sēdošo publiku, noprasīja vai tiešām vēlāmies tur palikt. Tomēr izskatījās priecīga, ka beidzot var normāli parunāt bez lamāšanās un kliegšanas.
Vispār iestādījums izskatījās diezgan populārs, jo durvis virinājās bieži. Kādu pusstundu pasēdējām un bez īpašiem piedzīvojumiem devāmies prom. Pēc tam atklājām dažas nezināmas ielas un iekūlāmies kaut kādos kapos kuros biju pirmo reizi mūžā.
Patīkams vasaras vakars.

Mūzika: Nirvana- Heart shaped box
Tags: , ,

(Iespļauj dvēselē)

Powered by Sviesta Ciba