Neprātīgā saprāta balss -
Februāris 26., 2013
22:35
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šovakar pirmo reizi biju Čomskī uz vienu vēsturisku priekšlasījumu. Neko, diezgan īpatnējs iestādījums, pilns ar visādiem wannabe filosofiem un hipsteriem. Toties tiešām garšīgs medalus.
Neskaitot runātāju bija vēl vairāki paziņas, bet nejauši sastapu tur arī [info]karlowich kurš ir viens no tiem nedaudzajiem cilvēkiem kuru vienmēr ir prieks sastapt. Nezinu, kas tur pie vainas, Čomska atmosfēra vai medalus, bet prāts automātiski pārslēdzās kaut kādā muldamā režīmā un krietnu laiciņu notarkšķējām par saviem militārajiem piedzīvojumiem, dažādām vēstures problēmām un jaunākajiem Latvijas kino projektiem. Drīzāk jau vainīgs tas, ka akadēmijā 10 stundu garā lekciju maratonā ir nepātraukti jādomā un jārunā par visādām sarežģītām tēmām, paceļoties krietni virs ikdienas līmeņa un līdz ar to vienkārši inerce.
Pēc tādās nepārtrauktas divu dienu koncentrēšanās un domāšanas ir pat patīkami atgriezties darbā un sastapties ar visādām sīkām, ikdienišķām problēmiņām.

Mūzika: Darkthrone- Grizzly trade
Tags: ,

(4Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]bljanna
Date:26. Februāris 2013 - 23:00
(Link)
Vai šovakar uzstājās Artūrs?
From:[info]windrider
Date:26. Februāris 2013 - 23:08
(Link)
Uzstājās gan.
[User Picture]
From:[info]kjiegjels
Date:26. Februāris 2013 - 23:21
(Link)
Ups, aizmirsu par šito lasījumu..
[User Picture]
From:[info]liizhj
Date:26. Februāris 2013 - 23:24
(Link)
gandrīz aizgāju, bet nonācu tomēr citur, žēl, atkal būtu bijusi vienā telpā ar daudziem šejieniešiem un nevienu nepazītu :D
Powered by Sviesta Ciba