Neprātīgā saprāta balss - Izrautas sirdis un kesalkoatls...
Oktobris 22., 2011
18:07
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Izrautas sirdis un kesalkoatls...
Dažu dienu laikā izdomāju, ka varētu arī šogad aizbraukt uz vēsturnieku fukseni. Tā kā ar pašpārvaldi kopš pēdējā pasākuma vairs īpašos kontaktos negribējās stāties, tad vakar piezvanīju [info]hederai un pievienojos viņas mazajai veco vēsturnieku kompānijai. Esmu jau nodzīvojies tik tālu, ka arī es beidzot tieku ieskaitīts ''pensionāru'' grupā.
Vispār jau gan manu kursa biedru, gan arī vispār kādu vecāku kursu vēsturnieku bija ļoti maz. Tas varbūt arī laupīja daļu prieka, jo tie pirmkursnieki jau ir pavisam cita paaudze (dzimuši ~1992.g.) un uz lietām skatās drusku savādāk.
Izdevās pat pārāk nepiemesties, lai gan, kā jau fuksenē, dzērienu izvēlē nekāda konsekvence netika ievērota. Bet vispār šogad, manuprāt, bija ļoti laba pasākuma organizētība. Parasti visi šitādu pasākumu organizatori visu vakaru jūk prātā, lai visus savāktu.

Rezumējot: Drusku paklačojos, drusku pabildēju, diezgan daudz nobridos pa mežiem un dubļiem un kaut kur ap 6:00 devos ļoti ilgā un rēgainā mājupceļā.

Mūzika: Krasts- Talismans

(6Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]gracy_kelly
Date:22. Oktobris 2011 - 18:50
(Link)
Forši! Es gan neatceros, ka būt kādreiz baigi jukusi prātā - parasti bija nogurums, kā dēļ tad arī sanāca saviebtu seju teikt, ka viss jau līdz prievītei... Nu, jā, bet tur jau bija parasti arī vēl pāris cilvēki, kas jebkuru pasākumu spēj novest līdz histērijai... :D :D :D Kas no pasniedzējiem bija?
From:[info]windrider
Date:22. Oktobris 2011 - 19:00
(Link)
Jaunais dekāns, Tumans, Taurēns un Kristīne.
[User Picture]
From:[info]gracy_kelly
Date:22. Oktobris 2011 - 19:06
(Link)
Spēcīgi! :D
[User Picture]
From:[info]kjiegjels
Date:22. Oktobris 2011 - 18:51
(Link)
Ā, es jau domāju, kā Ušpelis varēja pēc fuksenes pamosties grāvmalā dubļos. Izrādās, ka tas bija kaut kur ārpus pilsētas, ja.
From:[info]windrider
Date:22. Oktobris 2011 - 19:02
(Link)
Njā, Osi mēs pusnakti tajā mežā dabūjām vāķīt, lai šis neiekrīt ugunskurā vai neaizmieg zem kādas egles...
[User Picture]
From:[info]kjiegjels
Date:22. Oktobris 2011 - 19:05
(Link)
:D Varu iedomāties to ainu.
Powered by Sviesta Ciba