Neprātīgā saprāta balss - 04.05.1990
Maijs 4., 2011
12:31
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
04.05.1990

(17Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
From:[info]windrider
Date:4. Maijs 2011 - 23:42
(Link)
Bet, ja tāda arī ir pārliecība, pēc labākās sirdsapziņas darīt savu darbu būt apzinīgam un visādi citādi krietnam savas valsts pilsonim? Ko tu viņiem vēl iesaki darīt? Braukt uz Īriju vai šturmēt saeimu? Valstij no tā nebūs nekāds labums.
Visi nekad nebūs revolucionāri vai apķērīgi biznesmeņi.
From:[info]karuna
Date:5. Maijs 2011 - 00:32
(Link)
Ja tu vari savas spējas izpaust vairāk Īrijā nekā šeit, tad nav nekāda iemesla to nedarīt nacionālu apsvērumu dēļ. Tāda jau ir visa ES jēga, lai mēs varētu turp braukt un strādāt. Dotās iespējas vajag izmantot.

Daudzi runā par Latvijas kļūdām, kas tika pieļautas pēc PSRS sabrukšanas. Es uzskata, ka tas jau bija tik sen, ka īsti nav jēgas uz to atsaukties. Pašreiz mūsu lielākā kļūda ir nespēja vai varbūt nevēlēšanās izmantot priekšrocības, ko dod dalība ES. 7 gadu laikā ES sastāvā mūsu ekonomika tā arī nav spējusi atsperties (šobrīd tā atpaliek pat no Krievijas un Baltkrievijas līmeņa), ienākumu nevienlīdzība pieaug un pati sabiedrība nav kļuvusi labāka. Ne jau velti Skandināvi runā par to, ka Latviju vajag izslēgt no Šengenas zonas, jo avansā dotā uzticība nav atpelnīta.
Powered by Sviesta Ciba