- es ienīdu hipsterus vēl pirms tam tas bija modīgi
- 2011.07.07, 11:31
- es sapratu ka kļūstu nobriedis, kad man sāka iepatikties sīpoli, baklažāni, kabači, puķkāposti un brokoļi.
es saprotu ka kļūstu vecs, jo man sāk iegaršoties dilles un pētersīļi, un es pats labprātīgi, bez spaidiem piegriežu zupai burkānus.
par laimi man joprojām riebjas pesto* un rukola, tāpēc es zinu ka es vismaz nepalieku par novecojošu hipsteri.
_________________
* pesto manis pēc varētu būt hipsteru sazvērestība, līdzīgi kā Pabst Blue Ribbon, visi izliekas ka baigi garšo, bet īstenībā lūr un smīn, kurš muļķis vēl pavilksies. - 53 rakstair doma
- 7.7.11 12:18 #
-
Nuuu. Šitā ķēmošanās ar svešzemju figņu ēšanu man, konservatīvam čangaļu proletārietim nekad nav bijusi saprotama. Tikai pavisam nesen pirmo un pēdējo reizi mūžā pagaršoju suši, nesaprotu garneļu un šampinjonu burvību un pavisam nesaprotu, kālab tas viss jāēd, ja ir pieejama cūkgaļa un kartupeļi.
Kas, tiesa, galīgi netraucē patērēt svešzemju alkoholiskos dzērienus:)) - Atbildēt
- 7.7.11 12:42 #
-
Pats tu esi svešzemju figņa, rukola mūsu apstākļos zem klajas debess aug krietni labāk, nekā, piemēram, redīsi vai dilles!!! :D (netici, atnāc un apskaties)
- Atbildēt
- 7.7.11 13:08 #
-
Un vispār, rukolai ir visnotaļ šarmants nosaukums latviešu valodā, nesaprotu, kāpēc to neviens neizmanto :( Būtu taču jauki - nevis rukolas pesto, bet gan sējas pazvērītes biezenis :)
- Atbildēt
- 7.7.11 13:10 #
-
nē, nu ja tu sāksi stāstīt cilvēkiem,ka ikdienā lieto sējas pazvērītes biezeni, nebūs ilgi jāgaida nosūtījums pie speciālistiem
- Atbildēt
- 7.7.11 13:11 #
-
Ja es to lietotu ikdienā, tad mani točna vajadzētu pie kādiem speciālistiem :(
- Atbildēt
- 7.7.11 13:31 #
-
Lūk! Latviskais nosaukums vien nozīmē, ka tā ir otršķirīga nezāle! Saprotu, ka visādos posta gados var ēst visādas balandas un nātres, bet kālab tas jādara, ja ir iespēja ēst kaut ko normālu?:))
- Atbildēt
- 7.7.11 13:15 #
-
a) latvāņi arī ir svešzemju figņa
b) latvānis ir борщевик, tobiš zināmos apstāķos ēdams. - Atbildēt