- es ienīdu hipsterus vēl pirms tam tas bija modīgi
- 2011.07.07, 11:31
- es sapratu ka kļūstu nobriedis, kad man sāka iepatikties sīpoli, baklažāni, kabači, puķkāposti un brokoļi.
es saprotu ka kļūstu vecs, jo man sāk iegaršoties dilles un pētersīļi, un es pats labprātīgi, bez spaidiem piegriežu zupai burkānus.
par laimi man joprojām riebjas pesto* un rukola, tāpēc es zinu ka es vismaz nepalieku par novecojošu hipsteri.
_________________
* pesto manis pēc varētu būt hipsteru sazvērestība, līdzīgi kā Pabst Blue Ribbon, visi izliekas ka baigi garšo, bet īstenībā lūr un smīn, kurš muļķis vēl pavilksies. - 53 rakstair doma
- 7.7.11 11:57 #
-
lasiiju eedienu zhurnaalaa, kas dienas pielikums, ka esot ntie makaroonisko paveidi un makaroni esot tikai viens no paveidiem (taapat kaa shpageti viens no shiem paveidiem, citus neatceros) un visu paveidu kopumu saucot par pastu. bet nu - tas itaalijaa. nesaprotu, kaap[eec latvieshi arii tam pielaagojas, un sauc par pastu. pasta ir tomaatu pasta, piem. un mufini, nevis keksinji - arii kaut kaads stulbums:(
- Atbildēt
