Lācītis numur divi - The daily blah [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

The daily blah [Apr. 12th, 2014|12:01 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Piektā diena patīkami atšķīrās no pārējās neciešamās nedēļas, jo bija iemesls izkasīties no mājas un doties aplūkot nacionālo asa sižeta trilleri «Mammu, es tevi mīlu», kas, savukārt, tik patīkami atšķiras no kopējā nacionālā kino fona, ka pat absolūti nebija kauns sveštautiešiem parādīt, nu un pēc tam nācās malkot brandavīnu un gvelzt visādas piedauzības, nepolitkorektības un citas augsti intelektuālas tēmas ar persiešu kamrādku no zolīdas musulmaņu ģimenes, uzskatu, ka nedēļas nogale sāk izdoties, tagad tik jāgaida, līdz pie apvāršņa uzzīmēsies jūzerneima [info]dooora dzīves izmocītais siluets.
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 12th, 2014 - 02:16 pm
(Link)
jau sapriecājos, kad autobusa stjuartīte nelikās protestējam pret to, ka mana busbiļete izpildīta sms žanrā - ej nu allažiņ un sazini, kura dzīves pužļa detaļa atgādinās viduslaikus un kura apburs ar kosmiskām technoloģijām. Jau rausos iekšā saloonā, kad mūsainā stalkere pacēla gaisā pirkstu - vai varu apskatīt jūsu pasīti?...............
NnnnNē, - dažās rezignētās sekundēs apsveru potenciāli pieejamās immēdiātās nākotnes un speru divus mocekļa soļus no busa kāpnītēm atpakaļ uz dzimtās zemes. Autiņš atiet pēc divi minūtēm, tā ka pat atfaksēt man neviens to sūda idejisko papīru vairs nevar pagūt. Nodurtu galvu bīdījos atpakaļ uz izejas punktu, pat nepārmetot sev, kā tas nācies, ka pa šo nedēļu vārs pase ne reizes nebij šķērsojis manu apziņu.

Protams, viss beidzās labi. Mazā mija pašaizliedzīgi metās satiksmē ar manu ideju kabatā un pārķēra mūs vēl labu gabalu pirms Poņevežiem, kuros tikko akurāt iebraucām.

Tātad, esmu ceļā. Aim on maj doo. Jauku dieniņu!
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:April 12th, 2014 - 02:27 pm
(Link)
Sāk interesēt, vai kaut kas dzīvē notiek vienkārši tā normāli, nu tā, kā paredzēts dievu smīdināšanas plānā.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 12th, 2014 - 02:38 pm
(Link)
Kā mēdza teikt Ļetovs, Jegors Fjodooorovičs - fsjo iģiot pa plānu.
Ledu, piebilstu es un atminos rīmi no videnes:

pa ledu skriet un dzirdēt kā lūst
sajust kā pamats zem kājām grūst.
pa ledu es skrēju pa ledu tu arī
mēs abi noslīkām pavasarī