Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Mar. 15th, 2014|01:33 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:March 15th, 2014 - 06:14 pm
(Link)
Vispār mani incē tikai viens jautājums - kad ir cerības atkal uz veļika kāpt. Čujs, ka tieši pie plaukstas == lielākā slodze, a man te kāreiz vasarai bija mazs, nelietīgs plāniņš.
From:[info]ernuerna
Date:March 15th, 2014 - 06:41 pm
(Link)
Ā, Tev pie plaukstas. Tad jau elkons nav leņķī sastindzināts. Tad nebūs tik ļauni. Man roka 90 grādu < nostāvēja mēnesi. Kad noņema ģipsi, tā arī palika. Vārītas vistas krāsā ļengans gabaliņš saliekts leņķī. Ne atliekt, ne saliekt, ne plaukstu pagrozīt. Man ir visai augsts sāpju slieksnis, bet kviecu balsī, kad locīja un stiepa terapijā. Tiklīdz varēju pietiekami iztaisnot, uz Duntes ielu Traumatoloģijas centru kapāju ričuku. Tas netraucēja.

Pirmajā reizē, kad aizbraucu turp uz terapiju, pie ārdurvīm kāds ārsts smēķēja. Prasīju, vai šeit kaut kur ir velonovietne. Ārsts ar akmenscietu seju dziļi ievilka dūmu, aizturēja to, izpūta, un tad, cieši skatīdamies man acīs, jautāja: "meitenīt, vai tiešām jums šķiet, ka uz šejieni kādam ir aktuāli braukt ar riteni???"
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:March 15th, 2014 - 06:47 pm
(Link)
Pie pēdējā teikuma asarās :D

Ne ne, tikai apakšdaļa iestīvināta.
From:[info]ernuerna
Date:March 16th, 2014 - 10:53 pm
(Link)
Stc, arī man tas bija pirmais lūzums, ja neskaita lauzto sirdi un degunu 12.klases izlaidumā, kad ieskrēju ar seju čuguna līdztekās. Vienīgais, ko ir vērts ievēlēties - nekad, nekad nesalauzt vēl kādu kaulu
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:March 16th, 2014 - 11:00 pm
(Link)
Ā, nu deguns man arī ir bijis, bet to es pat neskaitu par īstu lūzumu. Nez, mok tāpēc, ka konkrētajā situācijā tas bija patiesi, salīdzinoši, sīkums.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:March 16th, 2014 - 11:01 pm
(Link)
Bet respekts par skilliem, kā tev to ir izdevies izdarīt :)