Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Sep. 1st, 2013|02:19 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[music |Archive / Organ Song]

Starp citu, pagājušajā vīkendā noskaidrojām, kur atrodas velobraucēja paradīze. Uztrāpījām uz negaidīta ceļa, kas ļoti patīkamā leņķī, nesteidzīgā, tak pietiekamā, lai nebūtu jāminas vispār, ved  lejup caur vienu varen rjōmantisku ieleju 7 (septiņus!) kilometrus.

Ripinies ar pirkstu degunā, skaties dabasskatus, aizmirsti par visām pasaulīgajām problēmām un pakalnu nodarītajām pārestībām.

Tāpat ir arī skaidrs, kur atrodas velobraucēja elle. Precīzi turpat, tikai pretējā virzienā.
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:September 4th, 2013 - 02:44 pm
(Link)
Tāks, spriežot pēc visa, jums, cienītais, nav ko darīt, ka izklaidējaties, sevi fiziski mokot. Piedāvāju intelektuālas mokas, tb apvienot chechu valodas zināšanas ar googles neierobežotajām iespējām, un pameklēt vizuālos materiālus par čehu leģionu Sibīrijā 1919. gadā (fotogrāfiju ir milzums, aš sajūta, ka katrs otrais Františeks tur ar Smenu kabatā staigāja). Lieta tāda, ka visai tai čehu leģionāru ešelonu virtenei pašās beigās, sedzot šamo atkāpšanos no sarkanajiem Vladivostokas virzienā, vilkās poļu divīzija un latviešu Troickas bataljons (kas šī brauciena laikā pieauga līdz pulkam). Tb moš čehi, viens otru fotogrāfēdami, kur nobildējuši arī mūsu tautasbrāļus un tīklā ielikuši, aber mēs pat nenojaušam par tik skaistām raritātēm? Tev takš tāpat nav ko darīt, ja lietus līst. ;)
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:September 4th, 2013 - 02:47 pm
(Link)
Kāds negaidīts kvests. Nu varam pabakstīt drūmajos rudens vakaros, jā.
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:September 6th, 2013 - 12:31 pm
(Link)
Citādi sirds sāp lasot "Po boku našich bojovaly i 2 lotyšské pluky a rumunský oddíl. Po celý rok 1919 bránily legie magistrálu, od konce roku 1919 do září 1920 byl sbor postupně stahován (i za cenu konfliktu s Kolčakem a atamanem Semjonovem) ze Sibiře a po uzavření příměří s Rudou armádou evakuován přes Vladivostok do vlasti. Sibiřská anabáze skončila.", pilns ar čehu fotogrāfijām labā izsķirspējā, aber kuris tais auztriešu formās latvieši būtu, nesaprast. ;(