Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Jul. 4th, 2013|12:43 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Grrrrr]
[music |David Bowie / Outside]

Ļaudis! ĻAUDIS!

Fonts ar nosaukumu Camingo DOS? A? Padalīsieties? Citādi izmisums, bēdu ieleja atlikušās dzīves garumā, nu vai vispār pasaules gals, tas takš nevienam nav vajadzīgs, piekritīsiet.
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:July 4th, 2013 - 03:29 pm
(Link)
42 stili. my kinda family.
ā, Lūkasa skolnieks, no [stevie] wonder.
pŗiekā!
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:July 4th, 2013 - 03:36 pm
(Link)
Uhti, pasaule tev parādā pasauli!, kilotonna pateicību.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:July 4th, 2013 - 03:40 pm
(Link)
lai fōrss un mažōrs ir ar mums un forsmažōram pierē puns!
šodien kaukāda fonThursdiena - Tu ir trešais, kam sanāk izlīdzēt, yēyē
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 11th, 2014 - 05:12 pm
(Link)
Camingo, come'n'go - es rīt no rīta lecu busā.
Vai tev no Rīdzenes kāds sainītis nav jānogādā? No radiem vai rupmaizes ražotājiem?
Varbūt sauju dzimtās zemes? [Dzimtenīte, pāris litri, man tāpat būs bagāžā]
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:April 11th, 2014 - 05:43 pm
(Link)
Gribēju teikt, lai esi rāms kā mamuta izbāzenis, bet neapdomīgi izmuldējos dzīv'sbiedrei par šo jautājumu, lūk, un izrādījās, ka viņas eksistence nav iedomājama bez klasiskā zefīra šokolādē.

Bet vispār visi ēduši un miežu maizi dzēruši, tā ka nesaspringsti lieki, labāk teic, kā mēs sakoordinēties varam.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 11th, 2014 - 06:37 pm
(Link)
tāks, bija jau aizdomas par konfekšu konspirāciju - divos rajōna saldumu (alkōogļhidrātu) veikalos pārdevēji tik plātīja rokas - tikko pēdējos paņēma... bet trīs labas lietas parasti ir trīs, tāpēc nepadevos, un nu varu itin padevīgi ziņot, ka trīs Maiguma pakas ir ievietotas improvizētajā bagāžā.
par moderno Prāgu man nojausma maza. pagāšreiz pirmajā rītā (vienlaikus pirmajos ziemassvētkos anno 1991) atģidos mentūrā. kad mani modināja uz nopratināšanu, neparko nevarēju saprast, kāpēc blakus būra biedrs tik dikti uz mani lamājas un akurāt lūko iespert caur restēm manam kuslajam korpusam. tā kā torīt pazaudēju savu draugu un acuraugu, kanādieti Stefanu, kuram bija dezignēta trešā kamera, par čeha nīgrumu uzzināju ar novēlošanos. izrādās, naktī biju pamodies, alus pūšļa budināts, mēnessērdzīgi iztaustījies pa tiem dažiem kvadrātmetriem un, krūmus neatradis, slaidi nomīzies rūmes stūrī, kur par nelaimi otrpus restēm, savu arestēto galvu bij novietojis kaimiņš... vienvārdsakot, dzīvē jādomā ne tikai, kur soli, bet arī galvu liec.

tikko vēlreiz atrakstīja čehu draugi (ar kuriem es labprāt tevi iepazīstinātu, ja vēl neesat kādos kārļovi varos vai citos minerālajos ūdeņos tubrālības sadzēruši) - izrādās, viņu mītne atronas metrus 200 no kluba, kurā būs koncis. nāksies vien palikt pie viņiem, lai gan iniciāli biju domājis paķert kādu hosteli (vai, vēl stratēģiskāk, — laicīgi vērsties pie ļudovās respublikas iekšlietu ministra ar lūgumu izdalīt īslaicīgu apdzīvojamo platību pilgrimam no draudzīgas valsts).

Prāgā ierodos svētdienas rītā, tā ka labprāt sastaptu jūs, tiklīdz būsit cēlušies (no baznīcas soliem). vai koncerts programmā ir iekļauts? tad jau vēl paliks kādas stundiņas pirmdien, ja ir iespēja vai luste. buss uz Rīgu laikam tik kādos 6os. mani sauc Jāničeks, un es ļoti reti ceļu tālruni ar numuru 371 258 77 841. nāzdravī!
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:April 11th, 2014 - 06:54 pm
(Link)
Vareni, es uz jums teikšu, vareni, ziemassvētku brīnums izklausās pilnīgi izdevies.

Jā, par naktsmītni gribēju iejautāties, vai ir kāds jumts virs galvas (un grīda zem), tak ja viss atrisinājies, tad jau feini, nebūs preventīvie uzkopšanas darbi jāveic. Nu tad tik raudzīs sestdien laicīgi visu izdarīt un pie miera doties, lai pie septītās dienas kādu veldzējošu šķidrumu prasītos, jā, man arī diez ko nepatīk runāt iekšā plastmasas kārbiņās, bet reizēm nākas, tā ka kārbiņa mēdz atsaukties uz numuru 420 773271219.