Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[May. 20th, 2011|11:13 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |lymrml]
[music |Putting out fire with gasoline]

Bet vēl mani ārkārtīgi interesē jautājums par to, kādas tieši narkotikas tiek liktas klāt šitentām "kaķu kārums" desiņām.

Pelēkā cūka izstrādājumu aprija ātrāk, nekā cilvēka acs spēj fiksēt, tagad sēž, cerīgi skatās, gaida nākamo. Ko, protams, nedabūs, tikai ej tu iestāsti. Nu tas tak nav normāli!

Nokodu gabaliņu, nasing spešal, nesaprotu, par ko jams tā sajūsminās.
linkiet garām

Comments:
From:[info]pikaso
Date:May 21st, 2011 - 02:20 am
(Link)
man pēc tā "kāruma" pusdienu staigāja apkārt ņaudēdams un pirms tam ļoti mīļo barību neēzdams. pateicu visu, ko par viņu domāju un izmetu ārā, lai iet pastaigāties.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:May 21st, 2011 - 02:23 am
(Link)
Feini, ka ir kur izmest. Citādi tā padomāju, piektais stāvs, uzreiz žēl paliek zvēriņa :)
From:[info]pikaso
Date:May 21st, 2011 - 02:25 am
(Link)
man arī piektais stāvs. noturējos un neizmetu pa taisno - attaisīju durvis, izdzinu ārā ātrāk kā parasti ļauju un nogāju līdz attaisīt padjezda durvis visu ceļa lasot lekciju.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:May 21st, 2011 - 02:34 am
(Link)
Heh, man iepriekšējais sivēns tieši tā arī pazuda ar galiem — bija jau no dzimšanas viss tāds miskastnieks, vienreizīt izlavījās pa ārdurvīm un viss, vairs nav redzēts :/
From:[info]pikaso
Date:May 21st, 2011 - 02:44 am
(Link)
mans ir tas [info]jima pavasarī izsludinātais glābjamais pelēcis [par ko viņa solīto stāstu arī nav izstāstījusi, kaut esmu nopelnījusi to visai cibai :D] - viņš ir dīvains, kaut arī visu ziemu notusējis ārā bija, nu - īsts āra kaķis, uz kastīti iet vienkārši perfekti. un ārā sāku laist gluži vienkārši attiecību uzlabošanas nolūkā, lai tiešām neizmestu ārā. zin kā - logs vaļā, āra kaķis jūt, ka ārā forši, sāk ņerkstēt. a lieki un nepatīkami skaņu efekti jebkurās attiecībās ir nedaudz traumējoši. tad nu pateicu, ka ārpus dzīvokļa durvīm viņš atbild pats par sevi, ja dabūs pa purnu - pats vainīgs, viņš tam piekrita un jau vairāk kā pusotru nedēļu, kas liekas jau kā forever, godīgi iet pastaigāties un citas štelles, bet vakarā, kad izeju saukt mājās, godīgi arī nāk.
[User Picture]
From:[info]paliec
Date:May 21st, 2011 - 02:45 pm
(Link)
gan jau ka tie paši buldurjāņi piepilināti.