Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Jan. 23rd, 2011|03:51 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]sissy
Date:January 25th, 2011 - 11:51 pm
(Link)
Nu, patiesībā es pat biju gatava iedāvināt Tev kāda viskija pudelīti vai cigāru, lai tikai Tu nepārceltos uz to otru sauli pirms laika. :) Dikti žēl būtu, ja Tu mūs pamestu, pirms vēl esam paspējuši izsmelt visas izpriecu iespējas.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:January 25th, 2011 - 11:57 pm
(Link)
Šī gada brīnišķīgākā ideja. Dod šurp! :)
[User Picture]
From:[info]sissy
Date:January 26th, 2011 - 12:11 am
(Link)
Labs ir. Tik vispirms pasaki: kurš ir Tavs iecienītākais viskijs un kurš - sirdij tuvākais? ;) Cigāru pirkšanu gan neuzņemos.. Tikvien man bijusi tā darīšana, kad bratiņi kūpinot piedāvā paprovēt. Tak, kad bratiņi man dod, tad tikai lai es varētu pikčēru priekš viņu aparāta uztaisīt. Lai kā man mācītu, neprotu es to štruntu ļuļķēt kā nākas. Parasti viss beidzas ar klepu vai arī ar to, ka nespēju mutē noturēt. Nav pierasts, ka jāpiepūlas kaut ko tādu starp zobiem saturēt.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:January 26th, 2011 - 12:46 am
(Link)
Nu cigāri, taisnību sakot, man arī pie sirds neiet. Ne pašam vilkt, kas vēl mazāks ļaunums, ne kad kāds perimetrā pīpo šamos, ibo smaks neciešams. Kārbiņā stāv asorti tepat blakus, bet lietoju tikai brīžos, kad papirosi beigušies un slinkums pie Resnās iet pakaļ.

A no viskijiem kādu ieturētāku Glenfliddich tad jau uploadojiet, hehe :)
[User Picture]
From:[info]sissy
Date:January 26th, 2011 - 12:49 am
(Link)
Opā! :) Tev arī Glenfliddich viens no favorītiem? Vnk bez vārdiem.. komentāriem.. Nu, nav svarīgi bez kā - galvenais, ka.. Nu, ja. Patīkami, ka vismaz ar kādu ir kaut kas kopīgs. It sevišķi, ja runa ir par kaut ko tik svarīgu kā kopēja gaume viskijos.