Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Jul. 29th, 2010|07:26 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Gambrinus]
[music |Nepazīstama ārzemju izpildītāja]

Iedomājos, cita starpā, ka būtu ar mieru iekļaut spamfiltra baltajā sarakstā jebkuru uzņēmumu, iespējams pat apsolīt pa diagonāli pārlasīt viņu Īpašos Nedēļas Piedāvājumus, ja viņi man pretī apsolītu nekad, nekad vairs nedrukāt un nesūtīt papīra spamu.

Nē nu labi, nav tā, ka būtu Ārkārtīgi nomocījis, pārītis nedēļā pastkastē atrodas, bet es arī uzskatu, ka ja neesmu parakstījies uz bezmaksas pilsētas ziņām un bezmaksas rajona ziņām, tad man arī tās varētu mierīgu sirdi nepiegādāt. Un ietaupīto mierīgi sabāzt kabatās, win-win.
linkiet garām

Comments:
From:[info]divi_g
Date:July 29th, 2010 - 08:57 pm
(Link)
Pats tak labi zini, ka nebūtu jau win-win, jo viņi reklāmdevēju/sponsoru/pašvaldības naudu saņem pēc tirāžas.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:July 29th, 2010 - 09:12 pm
(Link)
Ai, vells, šito ātrumā neiedomājos. Nu OK, to punktu svītrojam, galu galā tā kabatā bāšana jāizskauž anyway, kas te būs.
From:[info]atis
Date:July 30th, 2010 - 08:45 am
(Link)
Kad mācījos Vācijā, dažkārt kursabiedram ukrainim Seņam gāju palīgā izplatīt papīra spamu pa pastkastītēm, laikam par vienu apgaitu tolaik 20 eiro maksāja. Vispār kopīgās apgaitas nebija produktīvas, jo vienmēr paķērās līdzi kāds vīns vai alus, kas parasti strauji radīja vēlmi paņemt vēl kādu vīnu vai alu un tad jau vairs izplatīt negribējās nemaz.

Viņš man stāstīja, ka katram izplatītājam ir savs veids kā vismaz 40-50% produkcijas neizplatīt. Kaut kādas pārbaudes esot, bet vienmēr varot aizbildinājumus izdomāt kādēļ tur vai citur bukleti nav samesti.

Pats parasti katrā lielākā miskastē pa 20-30 bukletiem ielidināja, bet viņa paziņa visu lieko uzkrājot daudzdzīvokļu mājas pagrabā - tas gan radot problēmas, jo paziņam nebija risinājuma ko darīt ar kādu pusotru tonnu spīdīgu bukletu, kas tur sakrājušies; cits izplatītājs reizi pusgadā visu sameta mašīnā un vien sev zināmā vietā tuvējā mežā apraka.

Miskastē lielus blāķus mest nevarēja, jo tad miskastes vedēji sazinoties ar bukletu īpašniekiem un varot problēmas sanākt. Vācijā visi tādi kārtīgi tomēr.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:July 30th, 2010 - 01:30 pm
(Link)
Mums te shemka tāda, ka blakus pastkastēm stāv spama stends — nu tipa kā avīžu tureklis veikalos. Un normālu kantoru sūtījumi tur arī parasti stāv, kam incē, tas paņem. Bet nezinu, vai atkarīgs no konkrēta pastnieka, vai no izsūtītāja, dažkārt, savukārt, tiek sastūkāti pastkastē. Kā rezultātā nonāk turpat blakus stāvošajā, šim mērķim paredzētajā atkritumkārbā :)
[User Picture]
From:[info]nevermind
Date:September 6th, 2010 - 12:11 pm

garāmejot

(Link)
Pamēģini uzlipināt uz pastkastes zīmīti "Reklāmas lūdzu nemest." Man paziņa, kas tepat, Rīgā, strādā spama kantorī, teica, ka tam esot jālīdz! Nu, ir arī otrs variants, ka metīs 3x vairāk un kaimiņi arī -- apgrieztā psiholoģija. Mēģināts nav zaudēts!