Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Apr. 15th, 2010|11:58 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jā, nu ko lai teic, glauni, glauni islandieši visiem iezāģējuši, nav ko piebilst. Visa Eiropa noņem cepures un ar cieņu paklanās.

Ja nu kāds gadījumā ierakumos un spītīgi ziņas nelasa, tad kāzuss tāds — pie mūsu ziemeļu brāļiem uzjebņījis vulkāns ar nesarežģītu nosaukumu Eyjafjallajoekull, un piesmirdējis visu atmosfēru ar sava kuņģa saturu. Pieticīgās sekas — visā Ziemeļeiropā, Britu salās, tagad jau arī Latvijā gaisa satiksme* nepastāv vispār, vulkānspecālisti, pirmkārt, atgādina, ka pagājušajā reizē tas štrunts esot dūmojis 3 gadus nonstopā, otrkārt — apgalvo, ka šis esot tāds pieticīgs un nepretenciozs izvirdums, taču varētu piekurbulēt netālu esošo Katla vulkānu, un tad mēs visi, mol, šaitanu redzēsim! Cerams, ka iepriekš uzskaitītais ir tādas pesimistiskas prognozes.

*Runājot par gaisa satiksmi, problēma ir sekojoša, no tās figņas kāreiz apmēram cruise augstumā (~10Kmetru) tiek pumpēti putekļi, kuri dzinēja iekšienē izkūst un veido stikla kārtiņu, negaidīti traucējošu normālai dzinēju darbībai.

Tad lūk, ko es gribēju vēstīt. Mīļie islandieši, jums protams ir paveicies, ka man tuvākajā laikā itin nekur nav jālido, BET, mīļie islandieši, ja dēļ jums arī vasara būs sapista, drēgna un apmākusies, tad visiem rindiņā pa pakausi. Tīri kārtībiņai.

P.S. Hopppā, arī Vācijā un Polijā satiksme piegriezta. Starp citu — te kartes, kas, šķiet, apdeitojas samērā laicīgi un regulāri, izskatās, ka tuvākajā laikā neviens nekur īsti nelidos.
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]nxn
Date:April 16th, 2010 - 09:02 am
(Link)
man, protams, paveicās, ka es atlidoju dienu pirms pasākums gāja gaisā :)
From:[info]sadjichka
Date:April 16th, 2010 - 10:19 am
(Link)
Iesprūdīsim te Latvijā uz mūžu, nevarēja tas kādus 20 gadus atpakaļ izvirst.
From:[info]purvainais
Date:April 16th, 2010 - 11:28 am
(Link)
īslandieši ;)