Lācītis numur divi - Saules mūžu latviskai Latvijai [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

Saules mūžu latviskai Latvijai [Jun. 29th, 2005|07:10 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:June 29th, 2005 - 07:51 pm
(Link)
un reālā sadzīve, ekonomika, kultūra, demogrāfija - tās ir parādības, kas nekādi nav saistītas ar konkrētiem indivīdiem, bet pastāv kaut kur blakus, neatkarīgi? :)
[User Picture]
From:[info]piromanjaks
Date:June 29th, 2005 - 08:08 pm
(Link)
tu to pats sev prasi? es neteicu, ka "neatkarīgi". jūsējiem vienkārši tieksme novirzīt uzmanību uz psiholoģiju, "grūtu bērnību", vēl hujzinko, ar ko JŪS cenšaties pamatot patriotisma eksistenci un manifestāciju. MUMS patriotisms ir realitāte ar reāliem cēloņiem un sekām. piemēram, latvijā ir sūdīgi tāpēc, ka šeit daudz krievu nevis tāpēc, ka jāņa kaimiņienei no 1. stāva vakar rēgojās nikni rūķīši. /tad tu tomēr esi līkais?
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:June 29th, 2005 - 08:23 pm
(Link)
Kāda tur "psiholoģija" un "grūta bērnība"? Ar to lai nodarbojas speciālisti, neatminos sevi ko tādu pieminam. Jo vairāk tāpēc, ka pirms gadiem 15 pats Nacionālās Idejas bīdīju. Bet nekas, pārgāja.

Bet nu tomēr interesanti. Re, tu apgalvo, ka, citēju, "latvijā ir sūdīgi tāpēc, ka šeit daudz krievu". Tu to vari ar faktiem pamatot? Paskaidrojot, kā tas nākas, ka tev Latvijā ir sūdīgi (man, piemēram, te ir OK, ja neskaita aunus valsts pārvaldē; bet tā arīdzan ir sabiedrības spogulis) un kā tavs stāvoklis te uzlabotos, ja visi krievi piepeši no šejienes pazustu?

Un ja tev ir tik svarīga tava sarunu biedra seksuālā orientācija, tad varu tevi nomierināt, tā ir klasiska un briesmas tev nedraud.
From:[info]divi_g
Date:June 29th, 2005 - 08:45 pm
(Link)
Incanti, kāds sakars patriotismam ir ar nacionālo ekstrēmismu? Un ar nacisma simboliku?