Lācītis numur divi - Потребительское [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

Потребительское [Oct. 3rd, 2008|01:07 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Visapkārt naidinieks]
[music |n/a]

Rātslaukumā 12 policijas busiņi un sportiski zēni ķiverēs ar aizsargstikliem, virs pilsētas policijas vertaļōts — ir sajūta, ka mēs esam palaiduši garām kaut ko svarīgu un aizraujošu. Bet nu labi, sveša balle, neies tak iejaukties; tā vietā tika detektēts varen glaunīgs susi bārs, kurā tīstoklīši pieejami ar nebijuši augstvērtīgām garšas niansēm, krietni lielāki kā standarta iestādēs, toties par absolūti saprātīgām cenām. Bonusā ietilpst varen laipni zaķi – apteksnes, alutiņis un, kas susi bāriem netipiski, iespēja rātni uzpīpēt. Vārdsakot, beidzot pseidojapāņu ieēstuve, kurā esmu ar mieru atgriezties vēl un vēl.

Bet nu principā es ne par to. Es par diskrimināciju te aizdomājos un sapratu, ka šobrīd ir novērojama ārkārtīgi diskriminējoša antidiskriminācija, už atvainojiet par kalambūru. Jo afrobaltajam iemītniekam, da lai vai kā, tomēr ir pieejami visi kapitālistiskās dzīves labumi. Kamēr man, savukārt, bija jāperas 1K kilometru no dzimtenes, lai beidzot dzīvotu netālu no veikala, kur ir vesels plaukts ar neskaitāmiem, augstvērtīgiem tupeļu modeļiem, virs kura karājas info par izmēru #46. Tikko es transportā zaudēju modrību, tā hlabisj!, un galva ir atsista pret tramvaja rokturstangu, ja tas liekas maz, aizvakar uzdauzīju punu pret stenderi pats savās mājās. Nekad mūžā man nebūs iespēja iegādāties Porsche vai Mini Cooper, t.i. iegādāties es šamos protams varēšu, tikai jēga maza, jo sakņupušam pie stūres tupēt — tad es labāk kājām, paldies.

Un tad es katalogā ieraugu vienu mega elegantu gultu, tieši tādu, kādu es esmu vēlējies, kuras cena ir vienkārši absurdi zema, bet pie tech specenēm tiek norādīts, ka garākā tās šķautne ir tieši 200cm. Godīgi? A? Par šito jāpakontemplē. Jo uz mello Rīgā lauķi blenž tāpat, kā uz mani blenztu Seulas dienvidu piepilsētā, bet viņš, redz, šito gultiņu var nopirkt un omulīgi šamajā gulēt. Ij tramvajā iekāps nepieliecoties. Tā lieta nav tīra, nav, manī ir pamodies taisnīguma gars!

Un vēl es nesaprotu, kā tas nākas, ka Monin izdodas vienīgie jēdzīgie kokteiļu sīrupi. Nu mēģini kā gribēdams, tak allaž atduries pret "ir uz to pusi, bet ne tas". Un visiem, itin visiem, pat Bols, kas vroģe sakarīgs tāds tautas nodzirdītājs, tas pats grenadīns, piemēram, pēc avenēm garšo. Un pārējie pēc zaptes vienkārši.
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:October 3rd, 2008 - 05:35 am
(Link)
Pasaulē varu ir sagrābuši punduri, es jau sen to saku...