Lācītis numur divi - Huligānējas te... [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

Huligānējas te... [Feb. 17th, 2008|05:25 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Tpubļin sabaidījāt]

Ипать, tā tak var išiašu piebaidīt.

Kā jau var noprast, ciemiņi mums nāk reti. Lai pat neteiktu, ka negaidīti — nenāk vispār. Tāpēc domofona iepīkstēšanās vien ir ievērības cienīgs notikums (es starp citu, vēl joprojām nespēju konkrēti atšķirt domofonu no durvju zvana). Nu un lai nu ko sagaidītu paceļot klausuli, bet tak ne jau frāzi "Policie České republiky, atveriet, prosím, durvis". Aukstas kājas, es jums pateiks.

Taču lejā nokāpjot iestājās Aplauziens, jo izrādījās, ka varas pārstāvji sistemātiski zvanījušies visiem, meklējot kādu, kurš ir mājās un var šiem ārdurvis atslēgt, aber vizītes iemesls dzīvo kaut kur pirmajā stāvā.

A menti neko, patīkami cilvēki, brīvi angliski runā...
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:February 17th, 2008 - 06:45 pm
(Link)
Vot čto intjeresno, lielākai daļai cilvēku paliek aukstas kājas, "Atveriet, policija!" izdzirdot, kaut gan viņi IT KĀ zina, ka nekā ļauna nav darījuši;)

Pirms gadiem 10 mana vecmāmiņa gāja par liecinieci vienā civilprocesā, tad nu kaimiņiene vieņai pēc tam jautāja: "Oi, Zentiņ, vai ta tev nemaz nebija bail pie tiesas iet?" Uz ko vecmamma atbildēja: "Ko ta baidīties, ja es zinu, ka nekā slikta neesmu darījusi?";) Man ļoti iepatikās šitā viņas pozīcija, un kad pēc pāris gadiem mani darbā meklēja kriminālpolicija, es ar viņiem runājos bez kāda stresa, un uz kolēģu jautājumiem atbildēju ar vecmammas vārdiem;)))
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:February 17th, 2008 - 07:19 pm
(Link)
Nu es jau ar itkā nesaskatu, kur varētu būt noziedzies. Asinis aizskaloju, līķi droši nobēdzināju ;)) — bet strjoms jau arī par to, ka nevarēšu viņiem savu nevainīgumu pilnvērtīgi paskaidrot ar patreizējo valodas bagāžu. Nu un pārsteiguma moments, galvenokārt.
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:February 17th, 2008 - 07:31 pm
(Link)
Nu jā, Tev drusku cita situācija! Un kad cilvēks sāk stomīties un murmulēt, tas vienmēr ir Aizdomīgi - tā vien prasās aizvest uz iecirkni un papētīt, kas tas pa putnu un ko viņš ir apēdis;)
From:[info]divi_g
Date:February 17th, 2008 - 11:49 pm
(Link)
Mok padomju mantojums.
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:February 18th, 2008 - 04:38 pm
(Link)
Arī var būt. Atminies, kā "Vārnu ielas republikā" puika gorodovojam čiepa pogas vai "Reiz Amerikā" šie to policistu aiz deguna vazāja? Pret miličiem bija tāda dikti bailīgi-svētsvinīga attieksme!;)