Lācītis numur divi - Metro nav draugs [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

Metro nav draugs [Sep. 21st, 2007|01:26 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[music |The Mission / Never Again]

Paralēli sūrai, grūtai virpošanai, čatojam iekš Шайтан-окно (Rietumos pazīstams kā ICQ) ar [info]perkons par metro būves iespējām Dievzemītē.

Situācija, lieki minēt, izskatās depresīva. Tāda džungura mums te nav. Ietaupīt nav no kā. Varētu par nodokļu naudu, tak neviens tos nemaksā, ij tik un tā summiņas mums te tādas, ka 100 gadu jākrāj būtu. Varētu apgriezt budžetus visādiem birokrātiem, likt Zatleram par 200 Ls mēnesī valsti prezentēt, bet arī tur ietaupīsies labi ja pirmās stacijas būvlaukuma attīrīšanai. Nu varbūt vēl - noalgot Vasju, kas pieskata objektu. Bet aparātusi, kas minūtē 100 cilvēku stundas darbu izdara, maksā vairāk, kā visu mūsu dvēselītes melnajā tirgū.

Varētu zagt. Bet atkal jau īsti nav no kā, visi savas zelta rezerves drošā vietā iebāzuši un sargā, pie kam starptautiska šmuce sanāk. Pretendēt uz Arktikas naftas iegulām nespīd, kādam karu pieteikt — arī nesmukums pa visu ģīmi.

Bet tad nāca apjausma. Kaut kā tak visādās londonās un maskavās to metro ir virsū stutējuši, kaut kā pat piramīdas un Rodas koloss ir būvēts. Verdzība! Ir jāatjauno verdzība! Uz 5 gadiem Latvija izstājas no visām konvencijām, visi darba spējīgie tiek pasludināti par vergiem, tiek izsludināts tenderis uz kādu 500000 lāpstu iegādi un visi rok. Un skat, pēc kāda laika izdzīvojušie jau var vizināties smukos RVR ražotos pazemes vagoniņos, ij Maestro priecīgi smaida, jo viņa gaišā ideja ir izdevusies. Un uzraksta Ancei Krauzei jaunu dziesmu.

linkiet garām

Comments:
From:[info]perkons
Date:September 21st, 2007 - 01:32 pm
(Link)
Vel jautrāk būtu sakoļīt arī braļukas leišus uz izstāšanos no visām konvencijām un izverdzināt viņus. Ibo iedzīvotāji tur tak krietni vairāk nekā pie mums.
Aber IKkauņus nav jēga. Viņi lēni, un 5 gadi ilgs gadus 10.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:September 21st, 2007 - 01:36 pm
(Link)
Vo! Jā! Apsolīt, ka uzbūvēsim arī vienu līniju no Rīgas līdz Kedaiņiem. Un pēc tam наебать.
[User Picture]
From:[info]jan09
Date:September 21st, 2007 - 04:17 pm

;)

(Link)
shauri domaajat! kauns!
metro Riga-Talsi-Ventspils-Praaga-Berliine-Dublina vai Riiga-Daugavpils-Maskava-Vashingtona vai aatrgaitas lifts Riiga-Sidneja buutu kkaas juusu pateereetaa laika un peleeko shuuninju cieniigs!
Un veelams Pekinu-Deli iekljaut liinijaa - tur raceeji par riisu sauju dienaa straadaas...
esmu runaajis, hau!
;))
From:[info]shirms
Date:September 21st, 2007 - 04:45 pm

Re: ;)

(Link)
rīsu sauju dienā? ceru, ka jūs, cienītais, runājat par sauju uz visu nāciju, nevis atsevišķam indivīdam
[User Picture]
From:[info]jan09
Date:September 21st, 2007 - 07:20 pm

Re: ;)

(Link)
sadale ir brigaades (nometnes) ieksheeja lieta ;)
dziiviibaam ir darbaspeeka veertiiba, kas apreekjinos jaanjem veeraa, jo jauni vergi tik aatri neizaug, iipashi, ja maateem (un teeviem) nesanaak taa riisu sauja dienaa...