|
August 19th, 2017
10:14 am - Blondīnes cienīgi;-) Vakar lasot gliemežus no vēlajiem kāpostiem aizdomājos.Kāpēc cilvēki parastos ātri augošos gliemežus neizmanto pārtikā? reāli blondīnes cienīgs moments;_)) Tagad būs jāuzbāžas ravejslēdzim;DJāprasa, īsi, bet skaidri Kāpēc?
|
Comments:
| From: | dooora |
Date: | August 19th, 2017 - 12:36 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Mēs vakar akurāt aizlaidām uz vienu pļaviņu salasīt spaini nākamnedēļai, bet šovakar mums būs eskargoo suareja no pagāšnedēļ lasītajiem. // Mēs tikai pērnvasar uztaisījām eksperimentu, lai pierādītu, ka mūsu vīngliemeži taču galīgi nav tie glaunie, dārgie un gastronomiski advancētie franču eskargoo, bet pierādījām pretējo. Un turpinām pierādīt ;)
Vina jau skaidrs,ta pati marka tik citos klimata apstakļos miltu barojuma ir smeķiga tik pat;D
Gan jau, ja atrodi labu pagatavošanas veidu, un šamie nav toksiski, ēst var.
vispār atceros, ka kaut kādos 90.-tajos manos laukos cilvēki bīdīja gliemežu biznisu. vietējo kapsētu bija apsēduši gliemeži, kuri tika nolasīti, uzpirkti un sūtīti uz franciju. |
|
|
Sviesta Ciba |