Likantropiskās · piezīmes

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Sestdien biju uz divu stundu izjādi mežā, bet apmaldījāmies, tāpēc iznācām pēc trīs stundām. :) Mežs fantastiski skaists un uz dūkanas ķēves balti baltā sniega pasakā lēkšot ir sapnis. :)
Pie reizes piefiksēju dažas savas lēkšu kļūdas, ko varēšu izlabot nākamajā reizē. Spēlēs gan šobrīd pilnīgs čau, ja saskaros ar lēnajiem un pamatīgajiem zirgiem - nu, viņi mani uzveic ar savu pamatīgumu. Vai nu jāpieslīpē prasmes ar straujajiem, vai nu kādu nedēļu no spēlēm jāatpūšas vispār, lai sakārtotu galvu - to vēl izdomāšu. Mierināju sevi ielienot boksā pie Prognozes - mīļa man viņa. Bet staļļa meitēni brīnās, kad daru staļļa darbus brīvprātīgi - laikam neparasta rīcība no nomnieka tur (fu, riebīgs vārds). :D
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 5. Decembris 2010, 23:26, [info]putnupr commented:
nav auxti ziemaa uz zirga?
[User Picture]
On 5. Decembris 2010, 23:57, [info]vilkate replied:
Nē, jo, pirmkārt, notiek aktīva kustība, otrkārt, zirgs ir silts un treškārt, bet tāpēc ne mazāk nozīmīgi - man mugurā bija termobikses, garie termozābaki, zeķes trīs kārtās, apakškrekls, krekls, džemperis, džemperis divi un ziemas jaka, cimdi divās kārtās un pižiks. :D
[User Picture]
On 6. Decembris 2010, 09:43, [info]lenora replied:
sīpoliņš :D - man ir tikai apakškrekls viens džemperis, šalle, kurtka, plānās zeķbikses, plānie bērbaumas cimdi, tās pašas diezgan plānās bridžas, vilnas zeķes, parastie garie ādas zābaki un "apauši". Un tā pat slapja mugura pēc treniņiem. Galvenais ir nodrošināt siltumu vitāli svarīgiem punktiem - mugurai, ausīm, pēdām un pirkstiem (pirksti gan man ir jāziedo vispārīgās jūtības labā), pārējo dabīgi apsilda zirgs :D.

p.s. kur tev pietiek apņēmības visu pārdrukāt dubultīgi - šeit un ALJK forumā.

[User Picture]
On 6. Decembris 2010, 11:03, [info]vilkate replied:
Esmu salīga. :P
Bet te jau tā ļoti virspusēji pierakstu, kārtīgākas piezīmes ir tieši forumā.
[User Picture]
On 6. Decembris 2010, 12:23, [info]lenora replied:
Man ir drausmīgi salīgas rokas un pēdas. Un kaut kā esmu atklājusi, ka reizēm tie n-tie zeķu pāri nostrādā kā ledusskapis - kad aukstums tiek iekšā šamo vairs nevar iznīdēt, jo tā nabaga kāja nav spējīga apsildīt tās visas zeķu kārtas.
[User Picture]
On 6. Decembris 2010, 20:23, [info]vilkate replied:
Taisnība, bet tikai tad, ja tās n-tās kārtas saspiež pārāk cieši. Ja atstāj brīvu spraugu siltā gaisa kabatai, tad ir ok, un vēl svarīgi ir tās šķirbas, kas saskaras ar ārpasauli aizbāzt. Tāpēc mani zābaki man reāli ir 2 izmērus par lielu. :)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry