Likantropiskās · piezīmes


Meklē dzīvokļa briedi

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Ielikšu tak arī te.

Meklējam dzīvokļa biedru vai biedreni, lai oktobra pēdējos - novembra pirmajos datumos jau varētu pārvākties kopīgā dzīvoklī. Dzīvoklis vēl nav atrasts, bet meklējam trīsistabu (ar izolētām istabām un visām ērtībām) centrā, tiecoties pēc īres + komunālo maksājumiem ne dārgākiem par Ls100 par katru apkures sezonas laikā un pēc iespējas zaļākas vides.

Vēlamies atrast cilvēku, kurš nesmēķētu dzīvoklī, bez saskaņošanas ar pārējiem netaisītu skaļas ballītes, alkoholu lietotu citiem netraucējošos apmēros (nelietot arī drīkst), mīlētu un cienītu kaķus (jo dzīvoklī būs trīs kaķenes) un būtu patīkami inteliģents. Ja būs interese, tad jau tiksimies un pārrunāsim visu sīkāk. Vēlams arīdzan, lai interese būtu par ilgstošu īri, jo meklēt jaunus dzīvokļa briežus ik pēc pāris mēnešiem būtu apgrūtinoši.

Esam divas jaunietes ar savdabīgām nosliecēm un, ja mūs liek mierā, kad esam tikko pamodušās, tad nekožam. Starp citu, otra jauniete arīdzan ir cibiņa, pie tam, gaužām lieliska.

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 6. Septembris 2011, 16:42, [info]mindbound commented:
Man labpatiktu domāt, ka mēs viens otra uzskatus vismaz shematiskā līmenī pārzinām pietiekami ilgi un pietiekami labi, lai pie reāliem konfliktiem šis moments nenovestu (neskaitot galdiņa urbšanas sesijas un/vai vienkārši debates par un ap tēmām). Then again, your call of course.
[User Picture]
On 6. Septembris 2011, 16:43, [info]vilkate replied:
Mēs vienkārši neesam sabijuši nepārtrauktā klātesamībā pietiekami ilgi, lai Tu pagūtu manīt manus dēmonus. Labāk arī līdz tam nenonākt un saglabāt +/- draudzīgas attiecības. :)
[User Picture]
On 6. Septembris 2011, 16:44, [info]mindbound replied:
Fiat voluntas tuas. No otras puses, kaut kad tuvākā laika ietvaros labprāt satiktu Tevi klātesamībā, daudz ūdeņu aiztecējis un tā, un tamlīdzīgi. :>
[User Picture]
On 6. Septembris 2011, 16:49, [info]vilkate replied:
To gan. :)
[User Picture]
On 6. Septembris 2011, 17:13, [info]nefolk replied:
vai šo nevajadzētu minēt sludinājumā - dzīvokļbiedrene ar dēmoniem?
[User Picture]
On 6. Septembris 2011, 22:33, [info]vilkate replied:
Tas iekļaujas pie "savdabīgām nosliecēm".
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry