vilibaldis domā - Ņamma! slinkais baklažāns
|
| ||||||
Pēdīgā laika dižākais atklājums "Slinkais baklažāns". Jem to violeto augli pārgriež uz pusi, salaista ar ķiploku eļļu, apmētā ar timianu un rozmarīnu. Liek ar griezuma vietu uz leju un aizmirst cepeškrasnī uz 40 min. Oi, Dievu ēdiens komplektā ar plānu rupmaizes šķēlīti. un ko tik visu tai tapšanas procesā vertīgu nevar sadarīt. | ||||||
comments: ir doma |
| ||||||
Bet ja griezuma vietu uz augšu un ar sieru sabārsta? Vispār - īsti laikā tu ar šo. Būs man šodien pusdienas. | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
nē tā fiška, ka uz leju, jo tad sulas no iekšas neizgaro un viņš tāds maigs, maigs. Sāli arī ne, to tad kad jau gatavs, ja vajag, bet man nevajadzēja. Es ar tiko nolocīju... mazuma piegarša. | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
| ||||||
O, es arī tādu sataisīšu. Man gan nav ķiploku eļļa, bet ir olīveļa un ķiloki. | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
šito augli var cept arī veselu, pēc tam izgrebt mīkstumu, pievienot, ko nu grib (drusku eļļas, ķiploks, garšvielas, kādas nu patīk, var riekstus smalcinātus, un sanāk tāds baigi labs "dipiņš":) | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
paldies, būs jāmēģina, man līdz šim nebija gadījusies laba recepte un biju pret to visnotaļ skeptiska. | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
| ||||||
paldies par recepti, man šovakar bija ļoti garšīgas vakariņas! :) | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
vilibaldis domā - Ņamma! slinkais baklažāns
|