vilibaldis domā -
|
|||||||||||
| ||||
| comments: ir doma |
| ||||||
| Es griežu tā, kā izmantotu zupā (gatavoju tieši tāpat kā skābeņu zupu), un saldēju. Neko neblanšēju, tikai kātus nogriežu un noskaloju. Ļoti daudz esmu tā saldējusi, nekad nekādas problēmas neesmu konstatējusi. | ||||||
| (Reply to this) (Thread) |
| ||||||
| Es domāju, ka problēmas ir tiem, kam tāpat kā man vienkārši negaršo spināti :D Es to garšu jau pa gabalu jūtu | ||||||
| (Reply to this) (Parent) |
| ||||||
| Mani biedē tas, ka atkūstot ir pļura ar pelējuma/dubļu garšu. Bet varbūt tas arī no saldētavas atkarīgs | ||||||
| (Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
| Tā tam tiešām nevajadzētu būt. Es esmu milzīgs saldēto spinātu fans, bet tie ir tā saucamie "ātri saldētie", ko mājāš nav tik viegli sasniegt. | ||||||
| (Reply to this) (Parent) (Thread) |
vilibaldis domā -
|
|||||||||||