Vīpsnas Kakts - skola

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 31., 2024


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:22 - skola
āāaaarrrggh, vasara pagājusi, nēēē...
Džīzaskraist, es neesmu gatava jaunajam mācību gadam. Kā katru gadu, haha.
Ārpusskolas aktivitātes ir daudzmaz pārskatāmas. Jaunākais dēls šogad izlēmis stāties mūzikas skolā, kas protams diezgan krietni visu sarežģī, bet tas nekas. Lai mēģina. (offtopic - zinājāt, cik maksā saksofoni? omg)
Skola nošokēja ar 4.klasnieka stundu sarakstu - ieliekot pirmdienā 9 stundas. Kas gan nav deviņas, jo pirmais ir koris, kam seko brīva stunda (logs, 4.klasniekiem!), un tad uz visi citi nāk uz 3.stundu. Izskatās, ka mans 4-klasnieks tāpēc vairāk korī neies.
Un tas nozīmē, ka visticamāk neies arī 5-klasnieks, jo viņš jau pagājušajā gadā nīdēja, ka negrib, un tagad viņam būs vēl mazāk motivācijas.
Whatever.
Pagūglēju, vai nav kaut kur kādas vadlīnijas par stundu sarakstu un mācību dienas ilgumu sākumskolēniem, bet neko neatradu.

(4 izteicās | m?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]zivs
Date:31. Augusts 2024 - 22:06
(Link)
Lasīju ziņās kādu kaut ko papurpinām, ka 0. stundas neesot košers, bet vai tas tiks arī labots, – klusums.
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:31. Augusts 2024 - 22:07
(Link)
Psc.

No skolas saksofonu nevar iznomāt? Vai no kādas firmas. Mans gribēja uz bungām, bet tur laikam nevarēja vai negribot fagotu? Nu ok. Šobrīd izskatās ka skolai tas vēl jāpiepērk :D bet nu nekas, sākumā tāpat vienkārši pūš bez instrumenta.
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:31. Augusts 2024 - 22:15
(Link)
skolotājs teica, ka "skolā visi labie saksofoni esot izdalīti", bet pagaidām ar iegādi nevajag steigties, tipa izdomāsim laika gaitā.
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:31. Augusts 2024 - 22:33
(Link)
Nu jā un tie instrumenti jau tik specifiska lieta. Kamēr tiks pūst instrumentā kāds nopietnāks spēlētājs iespējams būs nopircis sev kādu grib

> Go to Top
Sviesta Ciba