Vīpsnas Kakts -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 15., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:32
Tā. Man vajadzēs meklēt citu skropstu meistari. Kas patiešām sucks, jo viņa ir patiešām labs meistars. Labākais, kāds man ir bijis.
Tad, kad viņa šēroja Kiviča tiešraides no 12/12 krastmalā, es pārkrustījos, nopūtos un teicu sev - OK, atsākšu pie viņas iet tikai tad, kad daudzmaz normalizēsies situācija.
Bet vakar viņa nošēroja to "joku", kur video rullītī samontēts gabaliņš, kurā veic pirmo UK covid vakcīnu večiņai, un pielikts klāt gabals no kādas 90to šausmenītes, kur kaut kādā tantukā iemiesojas dēmons or smth, un viņa tur rāpo pa griestiem un veči uz viņu šauj. Nošēroja, no sevis pieliekot trīs ROFL emodži. Njā, nenormāli smieklīgi.

(4 izteicās | m?)

Comments:


From:[info]fedrs
Date:15. Decembris 2020 - 22:20
(Link)
Neredzēju (man visi aktualitāšu šērotāji nomutēti šī vārda nevainīgajā nozīmē), bet pieņemu, ka tas ir ļaunāk par Muhameda karikatūru.
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:15. Decembris 2020 - 22:41
(Link)
esnez, vai par sliktu humora sajūtu vajag sodīt, bet manai personīgajai robežai šīs pāršāva pāri.
nožēloju, ka pie 12/12 neatsekoju.
[User Picture]
From:[info]telefontubbie
Date:16. Decembris 2020 - 06:58
(Link)
Vai skropstu meistare iepriekš strādāja legāli(izdeva čeku/maksāšanas ar karti opcija)? Vienkārši gribu saprast, vai tie,kas visvairāk pavelkas uz sazvērestībām ir tie, kas principiāli nemaksā nodokļus vai dara to "bišķiņ". Vismaz es personīgi ar vienu draudzeni diemžēl atradu tieši tādu korelāciju
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:16. Decembris 2020 - 18:09
(Link)
Jā, viņa nesen pārgāja uz patenta maksāšanu, kā pati teica - jo pārāk daudz nodokļi jāmaksā. Neesmu maksājusi ar karti, viņai nav termināla, bet esmu pārskaitījusi uz kontu diezgan bieži.

> Go to Top
Sviesta Ciba