Vīpsnas Kakts - pirmklasnieks

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 23., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:42 - pirmklasnieks

(17 izteicās | m?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:23. Janvāris 2020 - 19:14
(Link)
Es saprotu, tu dzīvo kur blakus darbavietai :)
Paklau! Ja tu skaidri zinātu, ka par 2.pamatskolu Ventspilī sliktāka skaitās tikai 3.pamatskola (kas ir pārventā.. jo tajā mācās tikai tie, ko vecāki nevar izvadāt uz pilsētu, un vēl visas pilsētas čigānbērni), tu tā apzināti meitu tur liktu?
Mana draudzene savā laikā strādāja pāris skolās par soc.pedagogu, un viņa apgalvoja, ka līmenis 2.pamatskolā un tai pašā pļavas skolā atšķiroties ļoti ievērojami.
Jā, sākumskolā varbūt patiešām nav lielas atšķirības, svarīgākā audzinātāja, bet jau tagad rēķināties ar to, ka pirms 5.klases būs jāmaina skola.. negribu.
[User Picture]
From:[info]pzrk
Date:23. Janvāris 2020 - 19:31
(Link)
Nu, jā, saprotu Tavas bažas, man gan joprojām šķiet, ka tas viss ir pārvērtēts. Es jau lasīju gan atsauksmes, pirms pārvācāmies, man tas joprojām liekas cik garš, tik plats. Trūkumi noteikti ira, bet kur to nav...
Un vispār zinu arī bērnu, kas no Pārventas tiek vadāts uz šo pašu skolu! (Viņa mammu regulāri satieku, būs kādreiz jāpajautā, bet arī nav gluži tā, ka katru dienu skrietu pretī ar sūdzībām, hehe.)

Kopumā pēc tās bērna vadāšanas Rīgā un visas nenormālās loģistikas es vispār te jūtos kā paradīzē. :) Nu, labi, meita arī sasniegusi to vecumu un/vai vidi, kur mierīgi pati pārvietojas, pirmo mēnesi vajadzēja ierādīt labākos maršrutus (es domāju visas tās pēcskolas nodarbības, kuru viņai netrūkst) un paturēt roku, bet tagad sliktākajā gadījumā jāiedod nauda mikriņam, labākajā gadījumā (ņemot vērā klimata krīzi) pati braukā ar velo, kur vajag.
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:23. Janvāris 2020 - 19:37
(Link)
jā, tas bija viens no iemesliem, kāpēc gribēju atpakaļ.
Labi, man bērni vēl tajā vecumā, kad tāpat visur ir jāvadā, bet tas nebūs mūžīgi. Un vīrs nupat teica, ka pļavas skolas tālums ir nekas. Pāris gadus pavadāsim, pēc tam brauks pats ar velo.

> Go to Top
Sviesta Ciba