|
Aprīlis 19., 2010
14:57 Vakar pirmoreiz taisīju plovu. Salasījos miljonu recepšu, nevarēju izvēlēties vienu, tāpēc paņēmu vienu, kur bija diezgan skaidri aprakstīts process un bišku paimprovizēju ar sastāvdaļām. Nulūk. Recepte saucās "Plovs, kas nekad nepiedeg". Tur tā sarežģītākā padarīšana esot ar to, ka plovu nedrīkst maisīt, līdz rīsi gatavi. Protams, bišku tāpat kas katla dibenā pieķēra.
|
Comments:
| From: | g_sch |
Date: | 19. Aprīlis 2010 - 15:10 |
---|
| | | (Link) |
|
:) tieši to pašu recepti ar pirms kāda laika mēģināju. bet tomēr maisīju, un tik un tā arī bišķi piedega.
es vot atkal turējos un nemaisīju. un sāku maisīt tikai tad, kad rīsi bija točna gatavi, lai gan šķidrums vēl bija (es vēl nodomāju, ka būs pa šķidru, bet nekas). a apakšā viss sauss!
| From: | fleur |
Date: | 19. Aprīlis 2010 - 15:11 |
---|
| | | (Link) |
|
Katls arī svarīgs, pie tiem ar plānajiem dibeniem ātri piedeg.
tikai trīs lietas: rīsus vispār nevajag maisīt, plovam mikroskopisku uguni, un pareizi notrāpīt ūdeni
nuvot tātad iekritu pēdējā punktā. un katlā. katlā arī iekritu.
es vēl internāta pirmsākumos atradu šo Borisa Burdas recepti. krieviski gan. pa tam lāgam diemžēl esmu pamanījies pazaudēt lielo čuguna kazānu/woku, kas arī bija daļa no uzvaras. gan nākamreiz sanāks vēl labāk. plovs ir baigā ģela. |
|
|
Sviesta Ciba |