|
Marts 8., 2010
Comments:
Tak normāli, ka zem kausētā siera ir sviests.
Nu, pie nosacījuma, kad mājās ir gan sviests, gan maize, gan kausētais siers, tad jā.
es promsļotatvainojos par tādu jautājumu, bet priekškam?
Lai maize nav tik "sausa" — nu tā man iegājies. Bet sievietes visu dara savādāk, man te mājās daiļā puse arī šādu rīcību nesaprastu.
bet kausētais siers taču jau ir "slapjš"!
nēnu protams, viss, kam klāt ir sviests, ir garšīgi.
Es sviestu smērētu maizei uz tās puses, uz kuras nav siera :)
un pēc mērfija - ja tā kristu zemē, uz kā nokristu?
Vispār es sajaucos - domāju, ka runa ir par karstmaizēm, uz kurām siers ir izkusis, nevis par maizēm, kas apsmērētas ar kausēto sieru :) Tā ka piekrītu - zem kausētā siera sviests tiešām ņepričom. |
|
|
Sviesta Ciba |