Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[21. Maijs 2024|10:44]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vēl mazliet paturpinot varoņu tēmu. Hokeja komandas vārtsargs spēles laikā esot zaudējis 7kg svara. To te bazūnē pa TV, radio un Internetā.
Es varu pateikt, kā dažu stundu laikā var zaudēt 7kg, jeb 8% ķermeņa svara. Izdzer pudeli ūdens, nosveries, pačurā, vairākas stundas aktīvi svīstot sporto, ierobežo šķidruma uzņemšanu, pēc tam iztīri kuņģa un zarnu saturu (urīnpūslī vairs nekā nebūs pie tik aktīvas svīšanas) un nosveries vēlreiz. Vari sasniegt 7kg starpību. Ja sporta profesionālis ir zaudējis 7kg ūdens dažu stundu laikā, tad par to būtu nevis jākladzina apkārt, bet gan komandas ārstiem jāpadomā, kāpēc viņi ir ļāvuši sportistam strauji atūdeņoties viņu pietiekami nepadzirdot un neatvēsinot pārtraukumos. Un jābrīnās, ka noticis gandrīz vai medicīnisks brīnums, ka cilvēks vēl var nostāvēt kājās un nav zaudējis samaņu, un paskat, tik, vēl uzrāda augstus sprotiskos rezultātus. Vai arī ticamāka versija - jābeidz ticēt pasakām. Tas, manuprāt, ir no tās sērijas, cik kilogramus muskuļu kāds ir uzaudzējis mēneša laikā vai cik kilogramus tauku zaudējis nedēļas laikā. Bet ok, tas ir tikai mans viedoklītis, es taču neesmu valsts izlases vārtsargs, ko gan es zinu.
Linknopel mani

Comments:
From:[info]citronz
Date:22. Maijs 2024 - 12:55
(Link)
Nu 7kg ūdens ir stipri daudz, bet viņš arī izskatījās diezgan sūdīgi. Un, cik es palasīju apkārt, 4-5kg spēlē vārtsargiem esot norma. Tā kā es ticu, jo nav jau jēgas kādam ko melot. Un dehidrējies viņš diemžēl bija.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:22. Maijs 2024 - 13:40
(Link)
4-5kg, ticu. 1-2kg arī ticu. 7kg neticu. Dakteri arī neticēs.
Nesauksim to par melošanu, sauksim par pārspīēšanu un nekorekti veiktiem mērījumiem.