Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[9. Apr 2024|17:27]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lūk, pamācoša ziņa. Tam urļikam, kurš uzbruka jaunietiem ar Ukrainas karogu ir iedots reāls cietumsods:
https://www.delfi.lv/161/criminal/56411588/virietim-par-uzbrukumu-ukrainas-karoga-nesatajam-piespriez-divu-gadu-cietumsodu

Pirmajā instancē urļiku palaida vaļā, bija tikai jāsamaksā sodiņš, tāpēc arī varēja tiesas zālē caur TV kameru ieņirgt sejā visiem latviešiem (un arī ukraiņiem). Reālu cietumu šim mēslam piešķīra, ne tāpēc, ka mums būtu godīga tiesu sistēma, bet gan tāpēc, ka cilvēks, kuram tas nelikās taisnīgi nevis samierinājās, bet gan rīkojās. Tas bija advokāts Egons Rusanovs, kas bez atlīdzības aizstāvēja šī jaunieša (un arī sabiedrības) intereses un panāca šo rezultātu. Visu cieņu! Ja mūsu sabiedrībā būtu vairāk šādu cienījamu cilvēku, mēs dzīvotu daudz labākā valstī. Ja paši neko nedarīsim, tad arī nekas uz labo pusi nemainīsies.

Ja paši neko nedara, tad beigās nonāk līdz tādam dzimtcilvēku līmenim, kad, ja tev ir piedirsta kāpņutelpa, ierēdņi tevi apzog, bet par pensiju jāmirst badā, tad vienīgais, ko tu spēj iedomāties ir ierakstīt viģeoabraššeņije, kurā sauc "puķin pamagi", jo pats neko neesi spējīgs darīt tikai tikai vaidēt un gaidīt cara žēlastību. Tā vietā, lai pieceltu savu dirsu un pats kaut ko izdarītu lietas labā.

Tādi cilvēki, kā attiecīgais advokāts ir tie, kas atgriež ticību, ka mūsu sabiedrība neiet šajā dzimtcilvēku virzienā.
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]covid_19
Date:9. Aprīlis 2024 - 22:38
(Link)
+
From:[info]polija
Date:10. Aprīlis 2024 - 09:07
(Link)
jā - par jebkuru lietu vajag par savām tiesībām cīnīties. Teikt, prasīt, zvanīt, rakstīt, darīt! BET - nezinu dzimtcilvēki, padomju cilvēki vai kas- imho veselai paaudzei ir ieaudzināta kaut kāda teorija "tikai neizlekt no masas, būt pieklājīgam, pazemīam, paciesties, utt." Tur arī ir visa problēma!
Un vēl tagad - kad mans bērns protestē skolā pret kādu netainību - tiek uzreiz rakstītas piezīmes, ka tas un šitas.
Es ar savu iestāšanos par kaut vai savām tiesībām (dajebkādām) un kaut kādu noteikumu ievērošanu no līdzcilēku puses (kas arī mani skar), esmu jau sen iemantojusi "tās kašķīgās" slavu.
Jā, un ir reizes, ka pa pieklājīgo ar nevar, jo īpaši liela daļa krievu deģenretātu saprot tikai, kad viņiem vai nu ar kulaku pa muti izskaidro fiziski vai 3os stāvos - vārdiski. Jo kamēr mēģini pieklājīgi, tevi naturāli sūta dirst.
forši, ka te vismaz izdevies ierādīt urļikam vietu likuma robežās.Vairāk tādu gadījumu!!! :)