Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[9. Apr 2024|08:45]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:9. Aprīlis 2024 - 15:56
(Link)
Jā, mums tiešām vairākos jautājumos ir pilnīgi pretējs viedoklis.

Par Putinu - atkal, ļoti prasta, zemiska manipulācija. Tāpat, kā ar tiem bēgļiem ar kuriem tev kāds aizliedz sarunāties krieviski. Ļoti prasti un zemiski. Bet, ja pietrūkst argumentu, kas gan cits atliek.

Pie viena - kuri bija mani apvainojumi tev personiski? Vai arī tev tik ļoti patīk upura loma, ka pieņem sev vēlamo par esošu?

Par argumentiem. Ja tu vari un gribi komunicēt ar ukraiņiem krieviski - aiziet! Man nav nekādu iebildumu. Bet ne uz publiskās telpas rēķina. Es atbalstu ukraiņus, gan vārdos, gan arī darbos, vēlu viņiem visu to labāko. Bet, ja man ir jāsašaurina latviskā vide uz krieviskuma rēķina šeit Latvijā, tad tikai izņēmuma veidā un uz noteiktiem nosacījumiem. Ja ukraiņu ārste ārstē Latvijā nezinot latviešu valodu, tad man šķiet, ka tas ir pretlikumīgi. Bet mēs teču vēlamies dzīvot tiesiskā valstī, vai ne? Neiebilstu, ja likumā ieviestu izņēmumu ukraiņu ārstiem. Bet uz zināmiem nosacījumiem. Vai viņa propagandē rusņas idejas? Es to ārsti nepazīstu, es nezinu, ko viņa propagandē. Tu pazīsti? Ja rusņas idejas, tad viņai te nav vietas. Ja nepropagandē rusņas idejas, tad uz noteiktiem nosacījumiem atbalstu viņas darbu šeit. Super, lai audzina vietējo rusņu. Bet tas nenozīmē, ka visi cilvēki, kas atbrauc no Ukrainas ir ukraiņi un ir lojāli Ukrainai.

Stāstu par ukraiņu treneriem nezinu, bet ideja gan jau līdzīga, kā ar šo ārsti.

Bet tu te lokies un aizej no tēmas. Stāsts jau bija par masu medijiem Latvijā krieviski un krievu subtitriem. Tu te visu laiku mēģini aiziet uz bēgļu tēmu. Un prasti manipulē. Ne jau par to ir stāsts. Bēgļu jautājumā jau mūsu viedokļi īpaši neatšķiras. Tu tikai mēģini šo rusņas tēmu Latvijā un savā galvā reducēt uz bēgļiem. Ne jau bēgļos ir problēma.