Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

15. Dec 2023|15:36

helvetica
par to, kas ir vai nav noticis ar svešu bērnu es nebūtu tik ātra izdarīt secinājumus, tur ir daudz mainīgie un daudz nezināmie (viens gadījums vai sistēma, first hand info vai šķirtās mammas interpretācija no tā, ko bērns pastāstīja, bērns pastāstīja to, kas notika, vai to, kā viņš interpretēja to, kas notika (bērns ir paipuisītis, vai uzkacināts izvest pamāti no nerviem un pisājies ar ēdienu vai gribējis džanku, kas noliegts u.t.t., u.t.jp.)

Es tālāk šito neturpināšu, jo tas nav mans uzdevums no ziņās salasītas random info kādu tiesāt. Bet esmu bijusi situācijās un tuvu stāvējusi situācijām, kurās viss, kas var tikt - tiks izmantots pret tevi, arī normālas lietas, kas tiek pagrieztas tā, ka sāc šaubūties pats par savu veselo saprātu; kā esošie un bijušie +1 manipulē un rausta bērnus u.t.t.Un, jā, kā aiziet šīberis no tā visa ciet. (tāpēc es laimīgi uzelpoju svabadībā un nespēju iedomāties, kam būtu jānotiek, lai no brīva prāta atkal līstu cilpā "laulības dzīve, bērni, ģimene").
Taču viens aspekts man šķiet simptomātisks - vīrs šļūc pa kreisi. Un tas nevienu nesatrauc.Beibe, kura saka, ka viņai nav lāga, tiek iztirzāta no panckām ārā, vai viņa ir visu izdarījusi, lai būtu tiesīga saukties par upuri (un, ja nebūs, tad viņas ciešanas nebūs valīdas). Savukārt to, ka džeks ir kretīns, tas tā kā norm. + viņam jebkurš arguments tiek izmantots, nevis lai apsūdzētu (kā tas ir siev. gadījumā), bet gan tieši pretēji - lai attaisnotu.

Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..