Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[3. Mar 2022|16:20]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Diemžēl vienīgo reālistisko situācijas atrisinājumu es šeit redzu militārā apvērsuma veidā Krievijā vai atentātu pret drebelīgo bunkura psihopātu. Man nav ne jausmas, kas notiek Krievijas militāristu aprindās, bet ir maza cerība, ka tur ir kāds sakarīgs cilvēks. Katrā ziņā ir skaidrs, ka uzvarēt karā Krievija nevarēs. Ja vien par uzvaru nesauks ļoti liela apjoma cilvēku nogalināšanu un pilsētu iznīcināšanu Ukrainā. Ilgā laika posmā. Es arī kā lielāku varbūtību redzu, ka drebelīgais uzmetīs atombumbu uz kādu Ukrainas pilsētu, nekā, ka izvāks savu karaspēku vai pakļaus Ukrainu tādā veidā, kā šis to ir iedomājies savā fantāziju pasaulē.
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:3. Marts 2022 - 17:25
(Link)
Mhm, ja tauta nepieprasīs labāku valdību, tad labāku viņi nedabūs. Būs šī pati. Kas pārgrupēsies, nodrošināsies labāk un mēģinās vēlreiz. Es ļoti ceru, ka informācijas bloķēšanas rezultātā mēs vienkārši nezinām, kas notiek grassroots līmenī (7000 arestēto, 100+ petīcijas parakstījušo kultūras darbinieku atlaisti no darba u.t.t.) un, ka tur notiek kaut kas daudz. Bet, nu, jā, Krievija briest ilgi, ilgi, un pēc tam sprāgst pušu sāpīgi, sāpīgi (skatos jūsu virzienā, boļševiki), sūdīgi tik, ka citus parauj līdzi.
Riebīgs tāds atkritiens atpakaļ vēsturē.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:3. Marts 2022 - 17:39
(Link)
Jā, nav nekādu izredžu, ka nāks vietā kāds Ņemcovs. Nogāžot drebelīgo punduri dabūs vietā ko līdzīgu, piemēram, šī paša vadoņa jaunāko versiju, kad smadzenes vēl nebija pārkaļķojušās. Nedraudēs visai pasaulei, varbūt pārtrauks karu, bet tas tā, uz laiku. Domāju, ka Krievijā nav pieprasījuma pēc cita līmeņa pārvaldības.

Tas kā tajā pēckrimas ukraiņu dziesmā, kur dzied par tautu, kura nezin un negrib zināt, kas ir brīvība:
https://www.youtube.com/watch?v=jj1MTTArzPI