Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

10. Apr 2020|18:44
polija
Nu man labi, ka ir pieejama tgd blakus mega-giga Akropoles Maxisma. tur drūzmēšanās vismaz nav, jo īpaši pirms 9iem darbdienas rītā..
Esmu sen jau sapratusi, ja gribas pa atlaidēm, tad krājumi jāveido laicīgi - attiecīgi zinu, cik man daudz iziet griķi, rīsi, pārslas, kkādi konservi vai tml. lietas, tad ja ieraugu uz akciju, uzreiz nopērku, 2,3 vai tml iepakojumus. Tad, kad paliek viens iepakojumus, jau atkal sāku zondēt, vai nav uz akciju, lai nenonāktu līdz brīdim, kad vajag, bet mājās nav un tad jāpērk par tādu cenu kāda nu ir tobrīd.. Arī tgd pērkoties pēc iespējas vairāk vienā reizē, skatos, kas no akcijas precēm jāpiepērk klāt, lai vēlāk aptrūktos..
Bet nu tieši piena dēļ arī man sanāk 2x nedēļā, jo pērku zemturu svaigpienu (man šķiet, ka ir nepastarizēts, vai vismaz nehomogenizēts, jo ir reāli krējuma kārta pa virsu) un tam ir max 4 dienas realizācija. Tad nu visas iepirkšanās tiek pakārtotas piena realizācijas termiņam, lai bērnam būtu normāls piens, sev pie kafijas varu sliktākajā gadījumā arī uht pienu piegāzt.. Man pietrūkst gatavo gaļas produktu. agrāk pirku Lido veikalā 1x 1-2 nedēļās. Bet Lido laikam aizklapējās tgd, Maximā no gatavajiem (uz maizes liekamajiem) gaļas produktiem šķiet zinu tikai 1-2 pastētes, kas ir bez s***iem iekšā. Citos gaļas produktos mēslu papilnam. Tās pašas meita brāķē. Attiecīgi šajā sakarā būs kaut kas jādomā, ja reiz pasākums reāli ievelkas.. Pati esmu eksperimentējusi ar cepešu cepšanu, bet nekas pārlieku labs no tā visa nav sanācis :D
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..