Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[1. Apr 2020|19:56]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nejauši uzgāju vienu video, kur vienkāršā valodā un ar vizualizācijām pastāstīts par to, ar ko Covid-19 atšķiras no gripas:
https://www.youtube.com/watch?v=FVIGhz3uwuQ

Var rādīt savam ciema žigimantam, varbūt tas kaut ko palīdzēs.

Visaizraujošākās valstis (bez paša valsts) šobrīd, manuprāt, ir ASV, Baltkrievija, Krievija. Tāpēc, ka tām visām ir visnotaļ vieglprātīga attieksme pret Covid-19. Par Krieviju tā kā būtu skaidrs, Baltkrievija vēl joprojām dzīvo visu noliedzot, bet ASV, kā par brīnumu, arī ir visai vieglprātīga. Rezultātu jau var redzēt, vīruss izplatās ārkārtīgi strauji. Ja pie mums visās ziņās vīruss ir gandrīz vienīgais temats, tad tur, cik spriežu pēc vienkāršo jūtūberu attieksmes un pieredzes, pieeja ir daudz vienaldzīgāka. Daudziem nekas dzīvē laikam pat nav mainījies. Nu, paskatīsimies, laiks rādīs. Tiešām aizraujoši.

Pats tikmēr brīvdienās biju iepirkt pārtiku un kopš tā laika neesmu bijis veikalā. Plānoju labi ēdot ar iepirkto iztikt 2 nedēļas. Interesants eksperiments. Iepriekšējā reizē testēju nedēļas iepirkumu. Tas bija vienkārši. Katru dienu eju uz darbu un arī pusdienās ņemu līdzpaņemto vai neēdu vispār neko. Pagaidām nav problēmu. Gan jau kādu reizi uzsūtīšu pusdienas darbā, bet varbūt arī nē. Skatīsimies.

Grūtākais tomēr ir tas, ka trenažieru zāle ir ciet. Sāku ēst ne tik pareizi un lēnām zaudēju formu. Var jau trenēties arī mājās, bet kaut kā pietrūkst motivācijas. Nekas, gan tikšu ar to galā.

Dezinfekcijas līdzekļus sola pievest veikalā nākošajā nedēļā. Labi, tas man der, tad arī kaut ko mazliet nopirkšu.

Iešu pie friziera. Ne tāpēc, ka mati baigi garie, bet tāpēc, ka turpmākos dažus mēnešus neiešu pie friziera. Labāk aizšmaukt tagad, kamēr vēl risks ir esošajā līmenī un pēc tam iepauzēt, nekā otrādi. Nebūšu vismaz pašā koronas plaukumā nesakopies. Darbiņā jābūt smukam.

Jautrāk būs ar zobārstu, tur arī esmu pierakstījies. Jau trešo reizi iešu. Ar 2 nedēļu pauzi katru reizi. Nevar neiet. Ceru, ka šī būs pēdējā reize (šajā piegājienā, es domāju, nevis vispār). Ceru, ka mēs tur viens otru neaplipināsim. Zobārsts man sakarīgs, es viņam uzticos. Mēģināšu arī pats nesaslimt uz to brīdi. Pēc divām nedēļām pieraksts. Būs interesanti.
Linknopel mani

Comments:
From:[info]kaukau
Date:2. Aprīlis 2020 - 09:36
(Link)
Vēl ir Turkmenistāna, kur apcietinot, ja runā par vīrusu vai nēsā masku (!!!!!!).

Asv ir kā drausmīgs realitātes šovs.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:2. Aprīlis 2020 - 10:15
(Link)
Latvija nav tas sliktākais piemērs.
Kā ir ASV? Cilvēki paniko vai arī neliekās traucēties par vīrusiem un dara visu kā parasti? Vai situācija visos štatos ir līdzīga?