Viss ir labi un būs arvien labāk! - Lattelecom Rīgas maratons [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

Lattelecom Rīgas maratons [21. Maijs 2018|18:51]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linknopel mani

Comments:
From:[info]polija
Date:21. Maijs 2018 - 21:30

es beidzot saņēmos pirmajai pusītei

(Link)
nesapratu, kur bija tās aizslēgtās atejas būdas. Kkkur kur iet uz starta koridoriem (laikam koridoru beigu galā) visas strādāja. Bet arī dzirdēju atsauksmes, ka neesot kkur strādājušas.

Man nepatīkamais pārsteigums bija arī tukšā starta paka, plēves soma (kgan šoreiz tajā somā vismaz DAUDZ varēja sabāzt - reāli mana mugurene ar visādām drēbēm, dzeramā pudeli un vēl kādām figņām mierīgi ielīda. Patika, ka bija diezgan sakarīga velonovietne, arī uz mantu nodošanu nebija nekādas trakas rindas. Pirmsstarta "ģērbtuves" gan bija KAUT KAS. vnk četras sienas uz bruģa uzliktas ar jumtu, plus vēl tupus rāpus iekšā jālien tai teltī. Kaut vai solu būtu nolikuši.
Šoreiz patika tieši trase un tas arī bija vienīgais iemesls kāpēc es tur neilgi pēc apendicīta operācijas vispār pieteicos skriet. Maratonu gan negribētu - pa to skanstes rajonu tur tak var nomirt, man šķiet.. :) Bet pusītei bija forša un negarlaicīga trase. Atšķirībā no 10km tesiniem pirms dažiem gadiem, sōreiz to Brīvības ielu tiešām izbaudīju - smuka ēniņa, vēja nav, mūzika, pretī skrējējus var pētīt - FOORŠI :)
Ja varētu pa Rīgu (arī - piekrītu - kaut vai apgūt kādu rajonu) sarīkot smuku maratona trasīti, kur neatkārtojas 2x vanšu tilts, ķīpsala, u.tml., arī apsvērtu pat satrenēties maratonam :)

Dzirdināšanas punkti amn ar patika. Izlaidu pirmo un pēdējo šķiet. Pārējos visos pa vienam isostaram un pilnībā pietika. Tas patika, ka bija tie isostar dzērieni un ka dzeršanas punkti pietiekami bieži, ka nav jādomā par kaut kā dzerama ņemšanu līdzi. Es gan nesapratu tos pusmaratonistus, kas tur lopsēja iekšā banānus un tos apelsīnus, bet nu var jau būt, ka cilvvēki vnk sen nebija ēduši un tā..

Plus vēl izskatījās, ka wc būdiņas vajadzēja bezmaz vienā rindā pa visu rasi salikt, jo nu jā - bija frukti, kas knapi zem Vantinieka paskrējuši jau malā pie kokiem stāvēja :/ Vai PIRMS katra dzeršanas punkta.. Tas gan drusku besīgi.. Bet var jau būt, ka tie bija tie, kuri nepaspēja no rīta uz tām būdiņām :D Es persōnīgi ļoti laiīgi cēlos, sadzēros un visas lietas jau izdarīju mājās, vēl tik 1x pirms starta aizgāju - nu neielīdu nekur priekšā tāpēc koridoros, bet nu imho, ja vien neesi pie elites, tam vairs nav izšķiroša nozīme..
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:22. Maijs 2018 - 09:22

Re: es beidzot saņēmos pirmajai pusītei

(Link)
Neslikta izmēra komentārs! :D