Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[3. Aug 2015|18:55]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Un vēl, es biju Cēsīs. Tajā nedēļas nogalē, kad viņiem bija pilsētas svētki. Jūlija pēdējā nedēļas nogale. Spilgtākā atmiņa - nebija cilvēku treniņbiksēs. If jū nov vat ai mīn. Kopumā pilsēta atstāja ļoti patīkamu iespaidu, gan pati pilsēta, gan cilvēki. Otra spilgtākā atmiņa bija par grupu Aurora, viņi tur koncertēja. Ļoti gaumīga, kvalitatīva grupa. Bet fani vispār bija īpaši - kungi un dāmas tā virs 40g.v. zina tekstus, kratās ritmos un dzied līdzi. Tādu nebija daudz, bet ar tiem nedaudzajiem pietika. Jaukiņi!

Ā, un vēl es tur izdzēru vienu alu, šo te:
http://www.eridan.beer/

Gaišo. Teikšu kā ir - labs nebija, nepērciet. Ne tā, ka baigi sliktais, bet vienkārši nebija labs.

Tas man toties liek atcerēties, kad Baltikā biju uz kaut kādu no tiem koncertiem "Lielkoncerts" (?), nez, nu, tas, kas bija Rēzeknē kartinga trasē, tur tāds gaumīgs tirdziņš bija. Un tur tiku pie glāzes īstena mājas alus. Tas gan bija vareni labs, ja zinātu, ka galva no rīta nesāpēs no tāda, tad varētu triekt iekšā lielos apjomos. "Kolnasāta", Balvu novads. Iesaku jo silti:
http://www.celotajs.lv/lv/e/latgales_alus_kolnasata

Par Baltiku ieraksts laikam izpaliks. Kas pagājis, tas pagājis. Gorā biju. Godīgi sakot biju domājis, ka būs gaumīgāka iestāde, bet neko, funkciju jau pilda, ko ta tur daudz. Bet Baltika ar plus zīmi katrā ziņā.
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]kaplacis
Date:3. Augusts 2015 - 22:15
(Link)
es vēl neesmu saticis nevienu, kam eridan būtu garšojis.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:3. Augusts 2015 - 22:32
(Link)
Jā, dīvains kaut kāds. Tikai tagad tā rūpīgāk paskatījos viņu mājaslapu. Viņi ir tik dīvaini un nepareizi, ka otro reizi dzīvē, kad sastapšu šo izstrādājumu, tad noteikti nomēģināšu. Tīri tāpēc, ka vēl joprojām nespēju noticēt, ka tāda nepareizība vispār ir iespējama.
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:4. Augusts 2015 - 08:57
(Link)
interesanti - kad es biju cēsīs pēdējo reizi, pāris metrus no stacijas uzdūros veikalam "treniņbikšu pievedums", un tad jau arī kontingents nelika sevi gaidīt (tautība un vecums gan citi, nekā rīgā, bet patīkamākus tas viņus nedarīja).