Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[23. Mar 2015|10:33]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šodien gribu tēju. Vieglu un bez cukura. Nedaudz. Varētu mazliet bērzu sulas. Neesmu vēl atkopies no sestdienas Bārgājiena. Ne fiziski, ne garīgi. Jūtu, ka mans nākamais Bārgājiens būs ar tēju un bez alkohola un tādā diennakts laikā, kad ir maz tautas un ārā gaišs. Un varbūt arī ar maz pieturas punktiem.

Principā pēc visiem standartiem pasākums bija ļoti izdevies. Mums bija viss - plašs un interesants kontrolpunktu skaits, gaumīgi dzērieni, pieturēšanās pie plāna un neizbēgamās kontrolētās novirzes no plāna. Satikti ļoti sen neredzēti draugi, un vienkārši draugi, arī nejauši izvēlēti draugi, kas cienā ar dziriņu. Neagresīvas sarunas ar krieviem, īsts nēģera sveiciens no īsta nēģera, (ne)spēka paraugdemonstrējumi un konfliktsituācija ar bāra apsargu, kaut kādas svešas meitenes, skaļa dziedāšana sabiedriskajā transportā, ēšana pēc pusnakts, dejas diskobārā. Un arī mazi pārrāvumi filmā. Noteikti aizmirsu vēl kaut ko būtisku. Jā, šņabi gan beigās nevajadzēja, tas bija pilnīgi lieki. Saki šņabim - nē!

Trakākais ir tas, ka man pēc visa šī ir milzu morālās paģiras. Nezinu, kāpēc. Laikam es sev ļoti nepatīku, kad esmu sadzēries, vai arī principā man nepatīk tie dzērāji, kuru skaitā es sevi iesviežu šāda pasākuma laikā. Varbūt savas veselības žēl, nezinu. Šādas pārdomas pēdējā laikā mani pavada pēc katra šāda pasākuma, lai gan kaut kas tāds notiek labi, ja dažas reizes gadā, parasti retāk.

Virkne dažādu iespaidu. Rīga ir izmainījusies, nevar nepamanīt, ka ir uzradušies ļoti gaumīgi alus bāri ar interesantu alus izvēli. Nav vairs kā agrāk, kad bāra izmaksu līmeni mērīja pēc Aldara Zelta alus cenas, jo to tirgoja visur, tagad Aldaris vēl ir jāpameklē. Labietis ir dikti gaumīgs, patika. Skyline bārs ir interesants, tādā nozīmē, ka pat varbūt dīvains, tīri dēļ publikas, ja kas, labākais skats uz pilsētu tajā iestādījumā ir no atejas loga (vīriešu!). Ļeņingradā pamaz vietas, bet jaukas flīzes. Alus Celle pārteidz ar vājprātīgi lielu dzērienu izvēli.

Sausā statistikas atskaite: apmeklēto bāru skaits - 7. Varbūt arī labi, ka tā.
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]zin
Date:23. Marts 2015 - 11:37
(Link)
luc īso sarakstiņu ar visiem bāriem. mok kas jauns ir apmeklēšanas vērts
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:23. Marts 2015 - 11:50
(Link)
Man viss bija jauns, jo sen nebiju pa bāriem vazājies. Vēl bez pieminētajiem varu ieteikt bāru Taka, ir pa ceļam uz Labieti. Pārējais domāju, ka nav pieminēšanas vērts. Čomskī bijām arī, neko, baigā miskaste principā. Uz Skyline bāru jāiet tajā laikā, kad neprasa ieejas maksu. Un jātiek sēdēt pie loga, pretējā gadījumā pilnīgi bezjēdzīgs pasākums.