Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[15. Jul 2014|10:06]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Paudēji. Šoka paudēji:
http://www.delfi.lv/news/world/other/australijas-valdiba-pauz-soku-par-peterim-grestem-egipte-piespriesto-sodu.d?id=44646568
http://www.tvnet.lv/sports/basketbols/485373-butauts_pec_rigas_vef_zaudejuma_pauz_soku_un_neizpratni

Vai nav kāds dienests, ko tiem ķēmiem varētu uzsūtīt? Nu, es domāju, kaut kāds nopietns "Grammar Nazi" dienests ar ieročiem un nekrietniem spīdzināšanas rīkiem.
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:15. Jūlijs 2014 - 10:24
(Link)
Kas tad nav pareizi? Sacīsim, Austrālijas Aitu un Ķenguru ministrs, izlasījis par Pēcim piespriestajām sutkām, dabūja šoku un tagad atrodas smagā stāvoklī. Kaut kā tak tiem ēģiptiešiem ir jāpaziņo, kādas sekas viņu rīcība izraisa cilvēkos ar smalku nervu sistēmu. Tāpēc valdība sasēžas pie kompja un kopīgi uzraksta ēpastu, ka, ziniet, mums te viens ir šokā un būtu jauki, ja jūs kaut kā labotos, savādāk nesmuki sanāk, mums te cilvēks izsists no ierindas un aitas ar ķenguriem trako ielās, ja?

Lai gan "šoks" ir jau tikpat apnicis kā "spēkrats" un "teju", kas laikam kādā masu mēdiju skolā galīgiem idiotiem tiek pasniegti kā latviešu valodas labākie sasniegumi un tāpēc lietojami vienmēr un visur.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:15. Jūlijs 2014 - 10:47
(Link)
Ja "spēkrats" un "teju" liecina par gaumi un stilu (vai attiecīgi, to trūkumu), tad "šoka paušana" ir pilnīga bezjēga, par ko būtu nepieciešamas kādas vērā ņemamas represijas. "Šoks" ir medicīnas termins, to vienkārši nevar paust, tāpat, kā gripu, paaugstinātu asinsspiedienu vai nāvi.

Var paust, ka kāds ir nonācis šoka stāvoklī pēc paziņojuma saņemšanas, tas vismaz ir teorētiski iespējams.