Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[26. Jul 2010|12:28]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vakar vakarā ieslēdzu TV. Rādīja Pirmo Formulu. Pēdējo reizi F1 sacensības skatījos vairāk nekā pirms pieciem gadiem. No tiem laikiem atceros sūdīgu komentēšanu, garlaicīgu sacensību un varenas kaislības ārpus trases. Izskatās, ka nekas daudz šajā sportā nemainās. Sportisti, kas startē tikai tāpēc, ka kāds par viņiem samaksājis, sportisti, kas startē tāpēc, ka viņiem ir slavens uzvārds. Intrigas un aizkulises. Sporta tajā visā, manuprāt, ir maz.

Pārdomas radās, jo šī translācija gan jau, ka maksā krietnu naudu. Gan jau televīzijas kanāls zina, par ko tērē savu naudu, bet es personīgi nepazīstu nevienu cilvēku, kurš skatītos Pirmo Formulu. Toties zinu virkni ļaužu, kas labprāt būtu paskatījušies, piemēram, U-20 sieviešu basketbola spēles vai vīriešu basketbola izlases pārbaudes spēles.
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]kro
Date:26. Jūlijs 2010 - 12:54
(Link)
es gan pazīstu cilvēkus, kas skatās pirmo formulu. To ir diezgan daudz. Patiesībā es gluži otrādi, nepazīstu nevienu, kas gribētu skatītītes u-20.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:26. Jūlijs 2010 - 12:57
(Link)
Nu, spriežot pēc komentāriem internetā (piem. sporacentrs el vē), F1 Latvijā ir gana daudz fanu. Gribējās redzēt, kas tie ir par ļaudīm. Cibā pagaidām gan pamaz to faniņu.
[User Picture]
From:[info]kro
Date:26. Jūlijs 2010 - 13:18
(Link)
Mana vecāmāte, kamēr vēl bija dzīva, kopā ar vecotēvu, diezgan aktīvi skatījās šīs pārraides. Cik zināms, tad viņu draugi arī darija to pašu. Viss lielākais fanu pulks laikam būs kādā lielākā pansionātā.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:26. Jūlijs 2010 - 13:19
(Link)
nu, mīļi...

pie šāda secinājuma varētu arī palikt :D