Krustvārdu mīkla

Дух огня

Anna Marija Levi

Дух огня

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Klau, kāds nebrauc uz šo pasākumu?
Lai arī tas, kā dēļ es būtu (varbūt vēl joprojām gribu) gatava turp lidot, nemaz nav iekļauts programmā (pretēji solītajam, bet tas jau neko sevišķu nenozīmēja, tamdēļ, ka plānus būvē tikai debīliķi), programma kopsummā norauj jumtu.

Pagaidām gan problēma tāda, ka Amadeus gan atrod lookup logā pilsētu ar IATA kodu HMA, tomēr pie lidojumu meklēšanas atgriež
Search for Flights

Error: We cannot find an arrival city as submitted. Only cities with airports are listed. Please check the name and try again. (10026)

A varētu izvērsties par ideālu pasākumu tak.
UPD!!! Bāc, pavisam aizmirsu par opciju 'vilciens' LOL ZOMG xD xD
  • vispār uzrunā (vienīgi tas aukstums: nav noskaņojuma uz grūtībām), bet pabūt pašā samāras pilsētiņa un leģendāro dziesmu nodungāt tur uz vietas.. johaidii !!!
    • tā nav samāra, taču. Hanti=Mansijska, Hantu-Mansu apriņķa galvaspilsēta :)
      • bet es sapratu, ka uz turieni nokļūst no samāras, kas ir tuvākā lielā pilsēta, divi zaķi ar vienu šāvienu, bet izskatās ka šoreiz medībām piedāvā tikai bultu un loku :)
        • "Ханты-Мансийск основан в 1930 как рабочий посёлок в трёх километрах от села Самарово, известного с 1582г. В 1950 получил статус города, в его состав было включено село Самарово — центр Самаровского района. В сентябре 2007 город отпраздновал 425 лет со своего основания."

          (ja vien es atkal nekļūdos ar izrunu :) )
          • Slinkums meklēt karti, bet atļaušos izteikt pieņēmumu, ka Samāra un Samarovo ir divas dažādas lietas.
          • o nē, Samara un Samarovo ir 2 dažādas ģēlas. Hantimansijska ir Saibērija, kurpretim Samāra - chernozjomā, ja atmiņa neviļ.
Powered by Sviesta Ciba