Krustvārdu mīkla

iniciēties

Anna Marija Levi

iniciēties

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vismaz man katrā konkrētā vietā nozīmē pirmo diskusiju ar policiju par manām braukšanas manierēm.
Kad tas irraid noticies, droši var uzskatīt, ka esmu attiecīgajā bāzes vietā iejutusies. Laikam jau.
Nupatiņās atgriezos no 350jūdzīga pārbrauciena (otro pusi es izpildīju autovadīšanas darbību), un reku šeku. Apturēja mani ar zili sarkanām ugunīm pakaļbraucot. +25 jūdzes (pie atļautām 65). Policija ir nenormāli korekta, pieklājīga un humāna. Pēc pāris frāžu pārmīšanas (šoreiz nekāda izbrīna par manu autovadītāja apliecības izskatu), vīrs izrakstīja kvīti par 'Careless driving', paskaidrojot, ka te nav nekāds autobānis (šo vārdu viņš diezgan precīzi centās atdarināt vācisku), bet gan cienījams Nūdžersijas Turnpaiks. Un ka ne jau mans ātrums esot tā sliktākā padarīšana, aber gan žiperīgums ar kuru es mainot joslas, kas mulsinot citus autovadītājus. Un ka ātrumpārsniegšanas kvīts būs ļoti dārga, tamdēļ viņš izrakstīs to carelesso drivingu. Un ka man vairs tā nevajagot darīt, arī sarunājām. Nu jā. 80$. Un skola rokā.

Un visi tie, kas tagad nodomā (un kas to ir nodomājuši 34908 citas reizes sēdot manā mašīnā Rīgā), ka Pelnījusi Jau Ir!! ir patiešām uz patiesās takas. Es jau nestrīdos. Varbūt ir jēga padomāt par pavērsienu karjeras kāpnēs un mēģināt sevi nohanteļot autosportā?
  • apsveicu, apsveicu :) ja driikst vaicaat, ko tu TAADU biji nomaa dabuujusi, ka vareeji taa mieriigi carelessi draivot? MG tak tur nepiedaavaa?
    • Da neko jau viņi nepiedāvā tādu

      No visām 3 nomāšanas reizēm, šoreiz bija vissakarīgākais divaiss. Vecais labais fōkuss. tikai 2006. gada editions, uz šiltes ~1800 jūdzes bija, kad paņēmu. Nu tā. Gāja jau viņš labi. Nu, es domāj, ja salīdzina ar plastmasas korollu, kuru iedeva iepriekšreiz. Vai to gludekli amīšfordu kautkādu freestyle vai freeform :) neatceros jau. Koroče, mana mūžvecā koķetērija ar Ford autobūves uzņēmumu (Orions!) atkal ir zirgā.
      • Re: Da neko jau viņi nepiedāvā tādu

        Vai amurikāņu juridiskais korektums neļauj tevīm piedzīt zaudējumus no Ford autobūves koncerna? Ka šie būvē pārliek ripelīgus auto? Ka auto skrien tik ātri un ir tik dinamisks, ka tu ar sava 39 izmēra kurpītēm pedāli nevari citādi turēt, kā vien tā? Vai kurpju ražotājiem: ka vienīgais, ērtais zoles leņķis pret pedāli maksāja cik tur baksus+dialogu ar CP?

        Bet par to ralliju es domāju as well. Neka lai samērītos ar citiem un kaut ko baigi darītu Pirmā vai Visātrāk. Taču autovadīšanai drīzumis būs nepieciešamas speciāli ierādītas vietas :( :), publiskajā satiksmē es nevienmēr gribētu pati ar sevi satikties.




      • Re: Da neko jau viņi nepiedāvā tādu

        (Anonymous)
        ta jaasaka ka esmu dzimusi laimes kreklaa es visu laiku uz turnpaikiem un haivejiem domaaju ka tas ir autobaanis(nejaukt ar autobaarni). I neko. Mok es par vecu un nesmuku un es policistus neintereseeju:) un taa jau 5 gadus no vietas:)
        blo alias Kaijas
  • ta jau paveicās, ka nenonāci šamējo cietumā - vakar bija filma par US cietumu sistēmas...nepilnībām, viena no kurām bija "dozēta piparu gāzes lietošana", bet problēma bija ar dozām. Nu tur plaši ķīmiskie apdegumi utt.
    Jā, bijušās mašīnas/markas silda sirdi. Stāvvietā redzot golfkabrīti, pasmaidu.
  • (Anonymous)
    khekhe, laikam augstaakaa pilotaazja par aatrumu ir, kad us polichi atdod dokumentus ar vaardiem ~ vispirms normaalas tiesiibas ieguustat, peectam arii sodu uzliksim :D
    • oi

      (Anonymous)
      kaads es anoniims gadiijos :)
      au
Powered by Sviesta Ciba