Krustvārdu mīkla

Pareizā pieeja

Anna Marija Levi

Pareizā pieeja

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
te man radās jautājums. Kā pareizi šķērsot spontānus ezerus? Ar auto? Kas nav SUV/BĻUV/MPV ?
acīmredzot jau, ka intuitīvi visu izdarīju pareizi, kad šodien ap 15:40, līmeņa 'sasniedz dzīvesvietu' iziešanai, izvēlējos stratēģiju pagaidīt, lai priekšā braucošie izkārpas no ezera laukā un tad - neģorgājoties vienā stiepienā, ar 2. ātrumu tā uz 3Krpm pamazām kāpinot līdz 4, uzstājīgi izlavierēju cauri. Dziļums tāds, ja atver durvis, līst iekšā. Izdevās gandrīz bez šļakatām.

Neeksistējošais Auto ir zems un ar ekstravagantu atgāzu sistēmu, pilnīgi pašai brīnumi, ka es nebiju viens no tiem nelaimīgajiem wanna-be amfībistiem, kas domīgi stāvēja līdz ceļiem ūdenī, lūkodamies uz saviem skumjajiem oranžajiem Sporta Poršēē.
  • Rādās, ka var būt izdevīgi braukt kādam citam uzreiz aiz muguras, jo aiz mašīnas veidojas "iedobe". No otras puses, braukt cēlā vientulībā liekas esam bik mierīgāk, jo var uzturēt konstantu ātrumu, nebaidoties no priekšā braucošā kaprīzēm.
  • Reiz Rijādā bija uznākušas gadskārtējās lietavas un spontāno ezeru bija ļoti daudz. Toreiz braukājām ar īrētu Toyota Corolla; tā brauca cauri ļoti labi un neslāpa, pat tad, kad priekšējie lukturi bija stipri jau ūdenī. Taktika bija apm. kā Tu minēji -- lēnām stumties ar 1. vai 2. ātrumu.
    Tikai pēc tam vairākas nedēļas smirdēja, laikam no ūdens savāktās drazas pamazām dega....
    Bet apslīkušu mašinu redzējām daudz, gan vecas un prastas, gan jaunas un lepnas. Laikam atkarīgs, kā konkrētaism modelis uzbūvēts...
  • galnais uudeni motoraa nedabuut. tas maita (uudens) nesaspiezhas un ja shitaads "nesaspiezhas" traapa cilindraa pie iks kiloapgriezieniem, tad ir baigais trieciens un lido klanji, klokjenes un citas motora darbiibai buutiskas daljas.
  • newaig neko šķērsot
    "koz šii sees her inflekšn"
  • iisteniibaa vislabaakais ir braukt cieshi aiz muguras (ja pienjem, ka priekshaa braucoshais nelido, bet brauc praatiigi), seklaaks sanaak :-)
    protams, ja priekshaa braucoshais kaut kaadu iemeslu deelj viduu apstaasies, tad buus ljoti nepatiikami, man/manam autinjam gan shaads sliktais variants beidzaas bez sekaam, bet laikam jau taapeec, ka tas bija 85aa gada kadets un tur laagaa nebija kam samirkt.
    • sasodiits, shis maaniigais klabes stils, kad neredz vai un cik ir komenteets, liek patieshaam makjeniit sajusties dundukam.
Powered by Sviesta Ciba