Krustvārdu mīkla

Toties

Anna Marija Levi

Toties

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
"Plaušas bez redzamas patoloģijas. Plaušu saknes diferencējamas, sīnusi brīvi. Sirds aorta normas robežās."

Turpinam nikotīna atkarības vienā mierā.
  • man peec peedeejaas fluoragrammas taa arii pateica: plaushas kaa zirgam. nopietni, man liekas, ka smeekjeeshana vismaz manaam plaushaam un elposhanas sisteemai kopumaa iet labumaa :D
    • ai, man kautkā likās, ka man pie ieelpām sāp dikten viena plaušiņa, sabijos un aizgāju norentgenēties. Bet izrādās, ka nekas nekas nekas. un jādomā, ka sāp kautkas cits.

      Bet vispār es domāju, ka man arī plaušas kā zirdziņam :) ņemot vērā to nežēlīgo tilpumu un spēju piepūst glābšanas plostu, es domāju, ka plaušu vēzis man nedraud. Drīzāk šizofrēnijas lēkme.
      • miiljaa, neviens dakteris tev par zviegshanu balto lapu nedos, neceri ^_^ tev zviegshanai ir alibi un attaisnojums, tev taa ir asiniis pasee ^__^

        gan jau ka buus kaads duureejs piemeties, vai nervs sapuusts. nasty, zinu, bet tas paariet. pasmeeree kaadus ziekjiishus.
        • nez, nez. sajūta TOČ bija kā kad iedur plaušas segmentā mugurpusē, pie dziļajām ieelpām. nesaprotu kur tas dūrējs ir, značit, un nesaprotu kāpēc. viņi tak rentgenā redzētu, ja tur būtu šaize.
  • Tavi rādītāji arī man novēla akmeni no pleciem :)
Powered by Sviesta Ciba