Mazie prieki
Ahoi, Grīnvilas-Spartanburgas metropolitenā province, tātad esi sveikta kā vieta "kaut kur pasaulē", kur Starbucka viesmīļi, tevi ieraugot, bez jautājumiem sāk gatavot manu vienīgo tur patērējamo dzērienu "yeees, tall late with whipped cream on top", pirms es vēl atveru muti, un visas maiņas mani pazīst un sveicina, un man nekas nav jāmēģina savā austrumeiropas akcentā viņiem atkal skaidrot; kā vieta, kur indiešu restorāna saimniece pēc 7 nedēļu prombūtnes, smaidot savu Budassmaidu, saka: "Welcome back and enjoy our Tikka Massala on the lunch menu"; un kur abu manu iecienītāko meksu restorānu (TakoSushi un LaParrilla, ja kas, pierakstiet blociņos, ja izgadās šajā pasaules nomalē iestūrēt, which is unlikely, bet tomēr) viesmīļi mani nekavējoši apsēdina pie pareizā galdiņa (kuru neapvējo maigās kondicioniera aukas) un, kamēr es vēroju dienas piedāvājumu, nekavējoši atnes pasaulē garšīgāko zemeņu daikiri (daikviriju, tātad) ar putukrējumu manā iecinītajā 30 fl oz tilpumā.
Jā, tie fakin 887ml, glāzē, kas ražota Meksikā un ar kuru var nosist cilvēku, ja sagribas. Šī ieraksta galvenā komponente ir putukrējums, kā nav grūti to pamanīt, kļūst tikai dubulti neskaidrs, kāpēc man pietiek te pavadīt kaut tikai vienu nedēļu, lai nomestu 3 kg.
Also, man izdevās garš teikums, kurā es centos sabāzt komatus pēc labākās sirdsapziņas.
Par pārējo, tātad, vēlāk, kad (ja vispār) beigs dunēt biznesa druvas preses un gaudot virpas.
Jā, tie fakin 887ml, glāzē, kas ražota Meksikā un ar kuru var nosist cilvēku, ja sagribas. Šī ieraksta galvenā komponente ir putukrējums, kā nav grūti to pamanīt, kļūst tikai dubulti neskaidrs, kāpēc man pietiek te pavadīt kaut tikai vienu nedēļu, lai nomestu 3 kg.
Also, man izdevās garš teikums, kurā es centos sabāzt komatus pēc labākās sirdsapziņas.
Par pārējo, tātad, vēlāk, kad (ja vispār) beigs dunēt biznesa druvas preses un gaudot virpas.