Krustvārdu mīkla

Good news, everyone! (c)

Anna Marija Levi

Good news, everyone! (c)

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man jāatzīst, ka beidzot tas ir noticis!
‘Atnāk balta, uzliesmo un nosit’ – kas tas ir, tu jautāsi, mans gaismas stariņ? Tā ir stellatslēga, kas smagi sit man pa galvu un liek kreisajam sirds priekškambarim neritmiski sarauties, liek manai trauslajai, ar biezpienu pildītajai galvai ģenerēt milzonīgu līksmi un ekstāzi, kā arī skaļi un nemelodiski savā metāliskajā balsī kliegt visai pasaulei ‘Es esmu iemīlējusies!!!’.

Tas notika tā. Kādā rītā, kad mans sirdsdraugs E bija 24024 reizi pieminējis Zilupi mūsu dziļajos, nebeidzama vieduma un tīkamas pašironijas piesātinātajos rīta dialogu mudžekļos uz prāmja, es, ieradusies savā glītajā dzelzsbetona monolītkostrukcijas ofisā, piešķīlu uzticamo dzīves pavadoni R51 un neskaidrās gaidās iegūglēju stringu ‘Zilupes balss’. Es nevaru paskaidrot, ko es biju gaidījusi ieraudzīt, bet kā pirmais atbilstošais rezultāts tika atgriezts šis: http://home.venta.lv/s4_basko_j/dok/1-ZilupesStasti.pdf

Jau pirmie izlasītie vārdi kā bultas iekaroja manu sirdi. Viegli asiņojot aiz nojausmas, ka darbadiena tūliņ tiks norauta podā, es tomēr nespēju pretoties kārdinājumam, un nedaudz trīcekļojot (man liekas tas varētu arī nebūt priekšvēstnesis Parkinsonam), metos rītin izrīt skaistos, šizofrēniskos un absolūti konģeniālos vārsmojumus, ko acīmredzot plašas tautas masas pazīst kā ‘Zilupes stāstus’.

Un tagad mana sirds ir salauzta. Izrādās, ka autoru sauc Jāzeps Baško un viņš, spriežot pēc internetā sagrābstītajām ziņām, ir fucken talantīgs datorzinību students, kādu vēl šīs zemes labi atalgotās līķu mazgātāju – IT industrijas – darboņu masas nav pieredzējušas. Jāzeps atnāks kā mesija un aizpildīs visas neaizpildītās vakances mūsu rijīgās nozares nekad nebeidzamajā pieprasījumā pēc talantīgiem dirsējiem, kas neaprobežojas ar kodēšanu, bet ir sasnieguši to komunikāciju skillu līmeni, kad viņu ķermeni var rādīt frontendā industrijas klientiem.

Es nezinu, kas liek man tik ciniski pļerkstēt, piedošanu.
Bet Jāzepu es tiešām mīlu. Viņam gan jau ir Elza un Vanda un kas tik tur vēl ne. Bet es esmu pacietīga. Ļoti.
Lūdzu, sakiet, ka īsta, elektroniska un nesamaitāta mīla ir iespējama.
  • JB klans - juniors ar senioru ir leģendāri orientieristu aprindās! Visticamāk, viņu kājas seko tai pašai loģikai, kurai daiļvārdība. Tad organizatoriem un stafešu komandas biedriem nebūtu jāuztraucas, vai šie nebūs tik pa tumsu pa mežu jāmeklē. Bet komandas taktika izkristalizējās: JB tika uzticēts veikt pēdējos etapus - pirmie savu darbiņu godam padarījuši un dodas mājās, JB tad lai ganās pa apvidu kā sanāk.
    • O! ir kāds, kas pazīst šo cēlo jaunēkli, kā izrādās! :)
      nu klau. dzirdētais vieš cerības. Viņš nav 100% perfekts.
  • man jau bija aizdomas:
    "Jēdziens "termiņš" ir cieši saistīts ar naudu, kas nozīmē, ka tas ir nešķīsts."
Powered by Sviesta Ciba