Krustvārdu mīkla

klikreits? :)

Anna Marija Levi

klikreits? :)

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
es tagad visu sapratu, visu, kā būt populāram un cibā redzamam! šodien man ir pirmais cibdzīvē postiņš ar megakomentāriņu daudzumiņu, vīīīīī!!!!!!

Tas baigi norauj dienu podā, ja vēlies nebūt asociāls kretīns un savu viedokli ciknecik argumentēti pamatot. Un popularitāte skairoketo!! (to es speciāli, par godu dienas tematikai šitā uzrakstu), jo tādas slavenības kā rasbainieks tavu 3 rindiņu necilo čarkstu repostē savā žurnālītī, foršiņi.

Žēl, ka mans feivorītais velosipēdisti against mankind, vai, ačgārni, automotive-kind against velosipēdisti topiks vakar jau apžļembāts ka maz neliekas ar visiem smaiļikiem, es izdomāšu rītdienai jaunu fleimu, točna, un nevis tos bezgaumīgos:
- reliģija, reliģiozitāte un obligātā bībeles mācība pamatskolā,
- progresīvais IIN un 2011. gada nodokļu politika LR,
- skolēnu forma,
- geji un homoseksualitātes propoganda in mass media vai
- homeopātijas uzvaras gājiens vs. aprobežotā rietumu medicīna vai
- horoskopi un to ticamība,

nē, šos nē. Būs citi!
  • ..

    ..ouuu!
    Nu gan,
    Daži te ir no dziļiem laukiem, un te neviens netīra ceļu no sniega,kā vien pate, lai izdabūtu pa to savu mašīnīti uz pashvaldību ceļa, un lai ik rītu vestu uz skolu pa pilnīgi nekaisītu/ledainu ceļu, savu skolnieku. Un zini, 8 km ir tā ka pa daudz ko iet.
    Ar šausmām lasu shos tekstus, atvainojiet, cik tie ir žultaini...
    piedodiet, izstājos.
    Lai miers ar Jums
    • Re: ..

      Es tiešām atvainojos. Es biju iedomājusies, ka šī sarakste ir provokācija-joks, lai maksimāli kariķētā un netolerantā, melnā veidā demonstrētu sabiedrības stereotipus jebkurā no oriģ. tekstā pieminētajiem tematiem. Nevienu mirkli man neienāca prātā, ka tā nav melns joks un attiecīgi, rakstīju savu tekstu kā 100% piemēru politnekorektumam un klaji polarizētam pretējās frontes viedoklim. Es atvainojos, ka pārpratu, tiešām. Nekā personīga.
      • Re: ..

        LOL PWNT!!
        • Re: ..

          jā, vai ne. Vot tā iet, kad paļaujas uz savām maldīgajām sajūtām par humora izjūtu :)
          • Re: ..

            eu, šis tak ir kādreiz manītais trollis zilais007!
            • Re: ..

              Domā? Es biš šaubos, jo zilais007 bija tāds strjomņenkijs un bitchy, šitais zilais tāds apcerīgs un vēl man no sava paralēlā lietotājvārda arī atsūtīja dzēstus komentāriņus, ka lai es tik daudz neuztraucos, ka ir jau labi, izklausījās (varbūt maldīgi), ka mani sen pazīst arī IRL.
Powered by Sviesta Ciba