Krustvārdu mīkla

Neapmaksāta reklāma: VADC

Anna Marija Levi

Neapmaksāta reklāma: VADC

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Apnicis, ka valsts pieprasīto un darba devēja garantēto atvaļinājuma dienu skaits ir nepietiekams?
Steidzami vēlies 2 papildus brīvdienas, labi padarīta darbiņa sajūtu un paplašinātu soc.-antro. novērojumu bāzi? Varbūt tev ir kāda no sevišķi retajām vai tieši patlaban Asins bankā trūkstošajām asinsgrupas un Rh faktora kombinācijām?



Vēl klāt pie šī jau tā brīnumainā komplekta nāk iespēja nodzerties bezgaldaudz saldas tējas (pazīstamas arī kā "Дай мне напиться железнодорожной воды") ar Selgas cepumiem, uzzināt kā izskatās un pat saņemt personīgai lietošanai paciņu ar sausās pārtikas devu, un voila! vēl 3 latus rehabilitācijas vajadzībām!
Kur nu vēl bezmaksas apskate pie terapeita un asinsanalīžu nodošana HIV, Hep. A, b, c klātesmei; Hb un eritrocītu līmeņa noteikšanai, asinsgrupas atkārtota pārbaude.

Dodies uz sev tuvāko Valsts Asinsdonoru centra punktu vai Asins pārliešanas staciju un piesakies par donoru! Godavārds, jautrība visai dienai garantēta; turklāt vismaz man ir tāda gaisīguma un viegluma sajūta.
Vairāk informācijas:VADC un šis raksts arī jauks.
  • Atliek tiešsaistes donora anketā atbildēt, ka esi bijis ārpus valsts, kad izlec paziņojums "jūs nevarēsiet būt donors!" Vispār šito labprāt izmēģināšu kāddien, esmu daudz par to vieglumu dzirdējusi, vien bišķi bail izrubīties.
    • Nu bleķis. Nedrīkst pēdējo 6 mēn anamnēzē būt bijis exotic vietās, alike, Āfrikas un tā.
    • Jā, mūsu Anne pavisam bāla un slāba palikās.
      Tamdēļ pirmoreiz ejot jāuzmanās, bet tās kundzes tur pavisam kā eneģeļi, vislaik čeko tevi un tērzē un prasa kā jūties un nes padzerties ja kas... vopšem drausmīgi forši, patīk arī kontingentu vērot :)
      Mēs uz tā fona bijām tik superīgiņas, ka mūs paņēma pirmās bez rindas kopējā humānisma vārdā :)
      • aha, man pliķēja pa vaigiem, kad vien kaifiņā gribēju pievērt plakstus. kārtīgi klapēja, spēciņu nežēloja :)
        • :) mums te laukos viss mīļiņāk!!! :)
        • visjaukāk ir vispirms nodot asinis un tad iet taisīt EKG. man jau tā vilka uz ģīboni, bet kad pamanīju, cik slaiki notašķīju dr. ķilkuta procedūru kabuneta sienas, filma zāģis iet atpūsties.
Powered by Sviesta Ciba