Krustvārdu mīkla

Mobilis in mobile - 2

Anna Marija Levi

Mobilis in mobile - 2

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lai jūs nepadomātu par mani nepareizi, pastāstīšu vēl vienu pasaciņu.

Kopš februāra uz manas privātmājas jumta atrodas VIASAT šķīvis, kuram kakbi būtu jātver signāls un jāsūta tas uz istabā novietoto dekoderi un tālāk uz TV. Tomēr, ne gluži viss ir bijis gludi šai procesā un nevienu sekundi tas signāls līdz TV nav atnācis, un neanalizēsim kāpēc.

Katrā ziņā, pirms nedēļas mani bērni zināja reportēt, ka masts, kam šķīvis pieskrūvēts, ir aplam sašķiebies un attiecīgi pie labākās gribas satelītuztvērējs nekādi neko uztvert vairs nevarētu.

Lai risinātu radušos situāciju, uz jumta nolemj kāpt Atkarīgais Inspektors ar mērķi iztaisnot mastu. Atverot lūku, noskaidrojas lūk, kas. Uz jumta izvietota kaiju ligzda ar 3 olām. Laimīgie topošie vecāki par nelūgtas galvas parādīšanos cauri jumta lūkai nebūt nav sajūsmā un pikē tai virsū ar mērķi izknābt acis. Jātic, ka masts sašķiebies brīdī, kad wannabe albatrosi ir uz tā piezemējušies labākai apkaimes pārlūkošanai.

Šai gadījumā es nemeklēju kaiju biheiviorālos speciālistus un paredzu, ka VIASAT apraide nebūs tehniski iespējama vismaz līdz augusta beigām, kad tie nolāpītie tītari iemācīsies lidot.
Un tā TV jau tāpat vien acis bojā, kad labāki laiciņu varētu pavadīt rušinot dārzu, vai ne.
  • Vienīgi, tie sporta kanāli, vai ne. :)
    • man jau tas tā, visumā viena alga :) kreņķi nemaz neķeru par šito.
  • I. Līdaka izlasa un pāri skarbā vīra vaigam norit aizkustinājuma asara...un tad vēl viena. Olte piebalso, skaļi elsodams.
    • (Anonymous)
      Ar mani atkal runaa kaijas...
      http://www.youtube.com/watch?v=roD5ZY0kyI4

      maar
Powered by Sviesta Ciba